11 φωτογραφίες »

Από την αγορά της Γαλλίας ξεκίνησε το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Renault Kangoo.

Στις αγορές το νέο Renault Kangoo

11.333 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2021)

Ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα πραγματοποίησε σήμερα η καινούργια επιβατική έκδοση του Renault Kangoo.


Την πρεμιέρα του στην αγορά της Ευρώπης πραγματοποιεί σήμερα το επιβατικό Renault Kangoo ξεκινώντας φυσικά το ταξίδι του από την αγορά της Γαλλίας. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η μάρκα το νέο Kangoo κοστολογείται από 24.900 ευρώ, ενώ συνοδεύεται και από ένα μακρύ κατάλογο προαιρετικού εξοπλισμού.
 
Εξωτερικά η Renault έχει προσφέρει στο αυτοκίνητο ανασχεδιασμένο πρόβολο που αποτελείται από νέα φωτιστικά σώματα, μια μεγάλη γρίλια από χρώμιο, μεγαλύτερο αεραγωγό χαμηλότερα, μυώδες καπό, πιο νευρώδες πλαϊνό μέρος και αρκετά διαφορετικό πίσω μέρος.
 
Από τη μεριά της η καμπίνα έχει αναβαθμιστεί σε σημαντικό βαθμό, καθώς πλέον εξοπλίζεται με μια οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment. Το τιμόνι είναι επίσης καινούργιο, συνεχίζοντας τον τριάκτινο σχεδιασμό, πίσω από αυτό, βρίσκεται ένας παραδοσιακός πίνακας οργάνων στον οποίο ενσωματώνεται μια μικρή οθόνη LCD. Αξίζει να σημειωθεί πως τουλάχιστον 14 συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού προσφέρονται στάνταρ με το νέο Kangoo.
 
Η Renault λέει ότι το εσωτερικό του νέου Kangoo προσφέρει περισσότερα από 49 λίτρα αποθήκευσης μέσω των εύκολα προσβάσιμων διαμερισμάτων, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι σε θέση να φιλοξενήσει 775 λίτρα με όλα τα καθίσματα να βρίσκονται κανονικά στη θέση τους. Μιλώντας για τα καθίσματα η γαλλική μάρκα επισημαίνει πως οι πίσω επιβάτες θα απολαύσουν το καλύτερο χώρο για τα πόδια στην κατηγορία, καθισμένοι σε τρία πλήρους μεγέθους καθίσματα, ενώ η εύκολη πρόσβαση είναι εγγυημένη χάρη στις πίσω συρόμενες πόρτες.
 
Κλείνοντας με τα μηχανικά σύνολα, η γκάμα κινητήρων του νέου Renault Kangoo περιλαμβάνει τον 1,3 λίτρων τετρακύλινδρο TCe κινητήρα βενζίνης, ο οποίος προσφέρει 100 και 130 ίππους. Αμφότερες οι εκδόσεις συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ  ισχυρότερη μπορεί να συνδυαστεί και με 7άρι αυτόματο. Στο ντίζελ ο 1,5 λίτρων dCi συνοδεύεται από τρεις ιπποδυνάμεις 75, 95 και 115 ίππων. Όλες μπορούν να λάβουν το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ οι δύο ισχυρότερες έχουν την δυνατότητα και του αυτόματου EDC 7 σχέσεων. Μελλοντικά η Renault θα προσθέσει επίσης μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Kangoo.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
15.3 Toyota 1million
top5