• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα Ignis περιορισμένης έκδοσης κατασκεύασε η Suzuki, το οποίο και ονόμασε Suzuki Ignis Ginza .

H λέξη Ginza παραπέμπει στην περίφημη εμπορική περιοχή που βρίσκεται στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Στο εσωτερικό η κεντρική κονσόλα και οι λαβές των θυρών έχουν φινίρισμα από τιτάνιο.

Suzuki Ignis περιορισμένης έκδοσης

5.492 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2018
 

Ένα Ignis περιορισμένης έκδοσης κατασκεύασε η Suzuki, το οποίο και ονόμασε Suzuki Ignis Ginza . Δείτε περισσότερα.

Έχοντας προσθέσει στην ονομασία του και τη λέξη Ginza, που παραπέμπει στην περίφημη εμπορική περιοχή που βρίσκεται στο Τόκιο της Ιαπωνίας, το περιορισμένης έκδοσης Ignis θα είναι αποκλειστικά βαμμένο σε λευκό μεταλλικό χρώμα (Bianco Artico).
 
Το άπλετο λευκό χρώμα του αμαξώματος, «σπάνε» η μαύρη γρίλια αλλά και το κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντάμε τόσο του μαύρους τροχούς, όσο και τους πλαϊνούς καθρέφτες που χαρακτηρίζονται από μαύρη βάση αλλά και ασπρόμαυρά καπάκια.
Σύμφωνα με τη φίρμα στο εσωτερικό η κεντρική κονσόλα και οι λαβές των θυρών έχουν φινίρισμα από τιτάνιο, ενώ τα καθίσματα έχουν διακοσμηθεί με τον ίδιο τρόπο που συναντάμε και στα καπάκια των πλαϊνών καθρεφτών, έχοντας επιπλέον και λευκές ραφές.
 
Μέρος του βασικού εξοπλισμού του μοντέλου είναι μεταξύ άλλων: ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνης αφής, πλοήγηση, δυνατότητα υποστήριξης των εφαρμογών Android Auto, Apple CarPlay και MirrorLink, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και κλιματισμός.
 
Τέλος, αναφορικά με τους κινητήρες, το Suzuki Ignis Ginza διατίθεται σε δύο εκδόσεις και συγκεκριμένα στις 1.2 λτρ. Hybrid 2WD και 1.2 λτρ. Hybrid 4WD Allgrip, το κόστς των οποίων ανέρχεται στις 18.950 ευρώ και 20.450 ευρώ αντίστοιχα, με μόλις 100 μονάδες να αναμένεται να κατασκευαστούν και να διατεθούν στην αγορά της Ιταλίας.

7 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  IGNIS

Tags: SUZUKI IGNIS