7 φωτογραφίες »

VW T-Roc: 440 λίτρα

167.165 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2021)

+ Πλάτος ανοίγματος πόρτας, εσωτερικό πλάτος, εσωτερικό μήκος, διπλός πάτος
- Κατώφλι φόρτωσης, ύψος ανοιχτής πόρτας


Το VW T-Roc συνολικά χώρεσε 55 εκ. από το ειδικό υλικό με το οποίο κάνουμε τις μετρήσεις. Αυτό μεταφράζεται σε 440 λίτρα διαθέσιμου χώρου αποσκευών, νούμερο που ξεπερνάει το μέσο όρο της κατηγορίας. Κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτελεί αυτή η εξέλιξη, καθώς το T-Roc διακρίνεται για τον συγκεκριμένο τομέα. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το νούμερο μετρήθηκε σε έκδοση που έφερε ρεζέρβα.

Η συνολική χωρητικότητα δεν είναι το μοναδικό προσόν του VW T-Roc. Με πλάτος ανοίγματος πόρτας 1.155 χλστ. πρώτευσε σε αυτήν την κατηγορία, αναδεικνύοντας την ικανότητά του να φιλοξενεί ογκώδη αντικείμενα, σε συνδυασμό μάλιστα με το καλό εσωτερικό μήκος των 750 χλστ.. Από την άλλη βέβαια το σχετικά ψηλό κατώφλι φόρτωσης θα δυσκολέψει στη φόρτωση/εκφόρτωση βαριών αντικειμένων.

Όσον αφορά στην χρηστικότητα του το μοντέλο διαθέτει διπλό πάτο στο χώρο αποσκευών με το σχήμα του να παρουσιάζει κάποιες εσοχές, λόγω των θόλων που εισέρχονται στο διαμέρισμα του πορτ-μπαγκάζ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δεν μασάνε στη βροχή. Ελαστικά με wet επιδόσεις!
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel