6 φωτογραφίες »

Renault Captur: 344-465 λίτρα

167.168 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2021)

+ Χωρητικότητα, εσωτερικό πλάτος, πλάτος ανοίγματος πόρτας
- Κατώφλι φόρτωσης, ύψος ανοιχτής πόρτας

Το νέο Renault Captur με παρακαταθήκη από την προηγούμενη γενιά την πίσω σειρά συρόμενων καθισμάτων διαθέτει ένα από τους κορυφαίους χώρους αποσκευών στην κλάση του, τόσο από άποψη χωρητικότητας, όσο και από πλευράς πρακτικότητας.

Μάλιστα ο χώρος αποσκευών του αυξήθηκε, έχοντας όγκο που φτάνει στο μέγιστό του στα 465 λίτρα γεγονός που το κατατάσει στην τρίτη θέση συνολικά ή αν θέλετε στη δεύτερη με ενιαίο χώρο. Φυσικά εφόσον δεν έχετε να φορτώσετε πολλές αποσκευές και προτιμάτε περισσότερη ευρυχωρία στην καμπίνα τα 344 λτ. με τα καθίσματα στην πίσω θέση, επαρκούν για τις καθημερινές ανάγκες.

Εξαιρετική κρίνεται κι η πρακτικότητά του, καθώς όλες οι διαστάσεις είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, ενώ υπάρχει και διπλός πάτος, κάτω από τον οποίο βρίσκται η ρεζέρβα κανονικού μεγέθους. Παρά τις μικρές εσοχές στο πίσω μέρος των πλαϊνών τοιχωμάτων, η μορφολογία δεν αφήνει «φυρά», ωστόσο θα θέλαμε να ήταν λίγο πιο χαμηλά το άνοιγμα της πόρτας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
T-Mate: Τα 11 συστήματα «σωματοφύλακες» της Toyota
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel