6 φωτογραφίες »

To C3 Aircross διαθέτει σχετικά χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και χώρο αποσκευών με διπλό πάτο και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

Citroen C3 Aircross: 338-482 λίτρα

167.073 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2021)

+ Μήκος μέχρι τις πλάτες των πίσω καθισμάτων, συνολικός όγκος, συρόμενα πίσω καθίσματα 
- Πλάτος ανοίγματος πόρτας

Το Citroen C3 Aircross είναι γνωστό για την πρακτικότητά του, διαθέτοντας μεταξύ άλλων συρόμενα πίσω καθίσματα στην έκδοση που μετρήσαμε. Αυτά ανάλογα με την θέση που θα τοποθετηθούν αντίστοιχα αυξάνουν ή μειώνουν τη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ. Έτσι αν αποφασίσετε να σύρετε τα καθίσματα στην μπροστινότερο σημείο, θα έχετε το μεγαλύτερο –ενιαίο- χώρο αποσκευών της κατηγορίας με 482 λτ.. Από την άλλη πηγαίνοντας τα καθίσματα αντίθετα, ο χώρος αποσκευών μειώνεται στα 338 λτ., νούμερο που είναι μικρό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Παράλληλα, τα συρόμενα καθίσματα δεν ωφελούν μόνο τη χωρητικότητα, αλλά και την πρακτικότητα, αυξομειώνοντας το μήκος του χώρου αποσκευών. Πολύ θετικό το γεγονός ότι έχει σχετικά χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και πως ο χώρος διαθέτει διπλό πάτο και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα. Το μόνο που θα θέλαμε διαφορετικό στο C3 Aircoss είναι το πλάτος ανοίγματος της πέμπτης θύρας, το οποίο είναι από τα μικρότερα της κατηγορίας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δοκιμή: Mercedes EQB με 7 θέσεις
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel