6 φωτογραφίες »

Ford Puma: 502 λίτρα

167.167 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2021)

+ Κορυφαία χωρητικότητα, πλάτος ανοίγματος πόρτας, σχήμα, MEGABOX και δυνατότητα πλυσίματος, 3 διαμορφώσεις 
- Ύψος ανοιχτής πόρτας, εσωτερικό σκαλοπάτι


Το νέο Ford Puma συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας όσον αφορά στο διαθέσιμο χώρο για τις αποσκευές τους, αυξάνοντας την χωρητικότητά του. Οι μετρήσεις μας έδειξαν πως στη μη υβριδική έκδοση η συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών ανέρχεται πλέον στα 502 λίτρα (στα 488 λτ. είχε μετρηθεί το υβριδικό). Από αυτά, τα 426 λίτρα αφορούν τον κύριο χώρο για τις αποσκευές και τα υπόλοιπα 76 από την χωρητικότητα του καινοτόμου Megabox.

Από εκεί και πέρα η διαμόρφωση του χώρου αποσκευών προσφέρει ένα αρκετά εκμεταλλεύσιμο σχήμα, με μια μικρή εσοχή μόνο στο σημείο του φωτιστικού σποτ και απέναντί του. Παράλληλα το Puma διαθέτει μεγάλο πλάτος ανοίγματος πόρτας, ενώ το μοναδικό του ψεγάδι, από εργονομικής άποψης, είναι το ύψος της ανοικτής πίσω πόρτας που ξεπερνάει τα 2 μέτρα. Εκτός των παραπάνω, ο χώρος αποσκευών του Puma διαθέτει πληθώρα πρακτικών λύσεων, όπως η εταζέρα που δεν στηρίζεται στα πίσω καθίσματα αλλά σηκώνεται μαζί με την πόρτα του χώρου αποσκευών. Παράλληλα το διπλό πάτωμα μπορεί να «ρυθμιστεί» σε 3 διαφορετικές θέσεις, ενώ τέλος πόντους προσθέτει η πίσω πόρτα με σύστημα ανοίγματος hands free.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Falken e.ZIEX: Το νεότερο ηλεκτρικό μέλος της οικογενείας της Falken
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel