3 φωτογραφίες »

Απόλυτη ισορροπία στις λεπτομέρειες για το Megane, με πολλά μοντέλα να ολοκληρώνουν με επιτυχία την διαδικασία στα 74 χλμ./ώρα.

3η θέση: 6 μοντέλα μάχονται για μία θέση

48.278 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2021)

3. Renault Megane
Πολυκοσμία συναντάμε στην 3η θέση της κατάταξης των καλύτερων οικογενειακών χάτσμπακ, αφού με 74 χλμ./ώρα έχουν περάσει 6 συνολικά μοντέλα. Μεταξύ αυτών τα Honda Civic, Alfa Romeo Giulietta, Kia Ceed και Mazda 3 (κάντε κλικ και διαβάστε αναλυτικά πώς τα πήγαν), ενώ σε αυτά που ξεχωρίζουν και το Renault Megane γιατί καταφέρνει να συνδυάζει την άνεση με το καλό κράτημα και δείχνοντας ότι διαθέτει ένα καλό πλαίσιο και άμεσες αντιδράσεις. 

3. SEAT Leon
Βελτιωμένο από το προηγούμενο μοντέλο και 3ο μαζί με τα υπόλοιπα στην γενική κατάταξη κατατάσσεται το SEAT Leon. To 4ης γενιάς ισπανικό οικογενειακό με την σφιχτή ανάρτηση ξεπερνά με επιτυχία το όριο των 74 χλμ./ώρα. ¶μεσες αντιδράσεις, θετική αίσθηση από το τιμόνι και έγκαιρη παρέμβαση του ESP όταν απαιτήθηκε χαρακτηρίζουν το SEAT Leon. Υπερστροφική τάση εντοπίζουμε μόνο πέρα από το όριο, δίχως πάντως να προκύπτει ανασφάλεια.

3. Toyota Corolla Hybrid
Ένα υβριδικό μοντέλο ανάμεσα στα κορυφαία μικρομεσαία στο elk test του Auto Τρίτη. Ο λόγος για την Toyota Corolla Hybrid, που για λεπτομέρειες έχασε το πρώτο σκαλί του βάθρου, πετυχαίνοντας βέβαια μία εξαιρετική επίδοση. Περνώντας χωρίς απώλειες και πεσμένες κορίνες το πρώτο όριο των 70 χλμ./ώρα, η Corolla έχει, παρά το έξτρα βάρος, σωστή τοποθέτηση μπαταριών και μεταφορά του κέντρου βάρους χαμηλά. Μολονότι δεν τα καταφέρνει στα 75 χλμ./ώρα, το υβριδικό της Toyota ολοκληρώνει επιτυχώς την προσπάθειά του στα 74 χλμ./ώρα. Ξεχωρίζουν το πολύ καλό πλαίσιο, το «σωστό» τιμόνι, με το ESP να λειτουργεί διακριτικά και βοηθητικά.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
test center
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel