Τα 3 κορυφαία μικρά diesel σε κατανάλωση

Τα 3 κορυφαία μικρά diesel σε κατανάλωση

19.677 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2022)

Για όσους θέλουν diesel-άκι που να μην «καίει»... τίποτα, αυτά τα τρία μικρά είναι οι καλύτερες επιλογές της ελληνικής αγοράς στην κατηγορία τους.

Diesel από τη Γαλλία με αγάπη

Είναι γεγονός πως το diesel έχει χάσει πόντους από άποψης δημοφιλίας, ωστόσο ειδικά το τελευταίο διάστημα που οι τιμές των καυσίμων πάνε μόνο προς τα πάνω, ξεφεύγοντας από τα λογικά πλαίσια, το πετρέλαιο εξακολουθεί να είναι μια τίμια επιλογή για όσους κάνουν πάρα πολλά χιλιόμετρα ετησίως. Από την άλλη τα μικρά παραμένουν στις Top προτεραιότητες του ελληνικού αγοραστικού κοινού. Συνδυάζοντας λοιπόν τα δύο αυτά στοιχεία παραθέτουμε την κορυφαία τριάδα των μικρών diesel της ελληνικής αγοράς που ανεβαίνει στο βάθρο της οικονομίας καυσίμου ή αν προτιμάτε καλύτερα, της μικρότερης κατανάλωσης.    
 
Ποια είναι αυτά; Ο λόγος για τα Citroen C3, Renault Clio και Peugeot 208 τα οποία φυσικά εκτός από την χαμηλή κατανάλωση, τα ενώνουν και άλλα στοιχεία, όπως το όμορφο desing, οι σύγχρονες τεχνολογίες και, φυσικά, η χώρα προέλευσης. Ας δούμε λοιπόν τους τρεις «τσιγκούνηδες» στο καύσιμο Γάλλους, που... βγάζουν γλώσσα στους πρατηριούχους!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
FIESTA
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel