• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Τα 5 B-SUV με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών

22.971 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/6/2021

Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά αυτά τα πέντε μικρά SUV διαθέτουν χώρο αποσκευών ικανό για να μεταφέρει αποσκευές ολόκληρης οικογένειας ή τον εξοπλισμό του αγαπημένου σας χόμπυ.

PEUGEOT: Νέο Peugeot e-208 με 340χλμ αυτονομία

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

NISSAN: Αγοράζεις crossover coupe με 18.700 ευρώ

Η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά για όσους κάνουν συχνά εκδρομές ή θέλουν να μεταφέρουν εξοπλισμό για τις δραστηριότητες τους. Ένα από τα πλεονεκτήματα των B-SUV είναι πως διαθέτουν χώρο αποσκευών ικανό να εξυπηρετήσει ακόμα και οικογένειες, καθώς ο όγκος τους πολλές φορές ξεπερνάει και αυτόν των μικρομεσαίων μοντέλων. Έτσι καλύπτουν τόσο τις οικογενειακές ανάγκες, όσο και τη μεταφορά εξοπλισμού για τους χομπίστες που τα προτιμούν για να μπορούν να κάνουν αποδράσεις από την καθημερινότητα της αστικής ζωής. Γι αυτό λοιπόν συγκεντρώσαμε τα 5 μικρά SUV με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών με τη μέθοδο VDA που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές. Τέλος, να αναφέρουμε πως σε μοντέλα με συρόμενο πίσω κάθισμα πήραμε την μικρότερη τιμή, καθώς πρόκειται για χαρακτηριστικό που δεν βρίσκεται πάντα στο στάνταρ εξοπλισμό της βασικής έκδοσης.

422λτ. το πορτ μπαγκάζ του Juke

422λτ. το πορτ μπαγκάζ του Juke

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


5) Nissan Juke με 422 λτ.
Το Nissan Juke μπορεί να… φημίζεται για την αιχμηρή σχεδίαση και τον ευχάριστο οδηγικό του χαρακτήρα, ωστόσο τα καταφέρνει μια χαρά και στον τομέα της πρακτικότητας, έχοντας χώρο αποσκευών που φτάνει τα 422 λτ.., νούμερο που σαφώς εξυπηρετεί ακόμα και αυξημένες ανάγκες μιας οικογένειας. Εξετάζοντας τα επιμέρους χαρακτηριστικά του χώρου αποσκευών, όπως τη μορφολογία του ή τις εσωτερικές διαστάσεις του, το Juke διαθέτει μεγάλο πλάτος ανοίγματος πόρτας, όπως επίσης και αρκετά φαρδύ εσωτερικό, γεγονός που εξυπηρετεί για πράγματα όπως ένα παιδικό καρότσι. Από την άλλη, παρά το γεγονός πως και οι υπόλοιπες εσωτερικές του διαστάσεις είναι καλές συγκριτικά με την κατηγορία, το πορτ-μπαγκάζ στερείται μεγαλύτερου χώρου, λόγω των θόλων που εισέρχονται μέσα στο διαμέρισμα των αποσκευών, γεγονός που διαμορφώνει και ένα μη πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

Το Juke διαθέτει μεγάλο πλάτος ανοίγματος πόρτας, όπως επίσης και αρκετά φαρδύ εσωτερικό στο πορτ-,μπαγκάζ του, γεγονός που εξυπηρετεί για πράγματα όπως ένα παιδικό καρότσι.

Το Juke διαθέτει μεγάλο πλάτος ανοίγματος πόρτας, όπως επίσης και αρκετά φαρδύ εσωτερικό στο πορτ-,μπαγκάζ του, γεγονός που εξυπηρετεί για πράγματα όπως ένα παιδικό καρότσι.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε