Αποκλειστικό: Τα 5 ετοιμοπαράδοτα μικρά της ελληνικής αγοράς

Αποκλειστικό: Τα 5 ετοιμοπαράδοτα μικρά της ελληνικής αγοράς

85.708 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2023)

Τέλος οι πολύμηνες καθυστερήσεις στις παραδόσεις αυτοκινήτων! Αυτή την στιγμή στην ελληνική αγορά υπάρχουν 5 μικρά που είναι ετοιμοπαράδοτα ή, στην χειρότερη περίπτωση, χρειάζεται να περιμένεις λιγότερο από 3 μήνες.

Τα βλέπεις, παίρνεις κλειδιά και φεύγεις!

Η πανδημία που ταλάνισε ολόκληρη την ανθρωπότητα για δύο περίπου χρόνια δεν μπορούσε να μην προκαλέσει προβλήματα στην παραγωγή αυτοκινήτων. Οι εταιρείες έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη έλλειψη σε ανταλλακτικά και κυρίως στους ημιαγωγούς, με αποτέλεσμα να καθυστερεί παραγωγική διαδικασία και να εξαφανιστούν τα ετοιμοπαράδοτα καινούρια αυτοκίνητα από τις επίσημες αντιπροσωπείες λόγω της μεγάλης ζήτησης.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η κατάσταση έχει αρχίσει να εξομαλύνεται και πλέον, η πλειοψηφία των εταιρειών έχουν στην διάθεσή τους έναν ικανοποιητικό αριθμό αυτοκινήτων που είτε είναι ετοιμοπαράδοτα, είτε έχουν χρόνο αναμονής 3 μήνες ή λιγότερους. Σε αυτό το θέμα θα εξετάσουμε ποια είναι τα 5 μικρά που αυτή την στιγμή είναι ετοιμοπαράδοτα ή έχουν χρόνο αναμονής μικρότερο των 3 μηνών. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
top5
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel