• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Τα μικρά & B-SUV με το μικρότερο κόστος service 5ετίας

12.698 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2021)

Είστε από αυτούς που πριν αγοράσουν θέλουν να ξέρουν τι θα πληρώσουν για service μετά; Αν ναι, τότε δείτε παρακάτω τα 3 φθηνότερα στη συντήρηση μικρά και B-SUV.

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οδηγήστε την!

FORD: Ford Mustang Mach-E η εξέλιξη ενός θρύλου


Ένα καινούριο αυτοκίνητο πέρα από το κόστος αγοράς, σε βάθος χρόνου απαιτεί και ένα σεβαστό ποσό για τη συντήρησή του, δηλαδή τα προγραμματισμένα service που πρέπει να κάνετε, όπως ορίζονται από τον κατασκευαστή. Η τακτική συντήρηση συνήθως είναι ετήσια, αν και πλέον υπάρχουν εταιρείες που δίνουν διάστημα δύο ετών ανάμεσα στα service, ή γίνεται μετά από κάποιο προκαθορισμό αριθμό χιλιομέτρων, που ξεκινούν από τα 15.000 χλμ. και φτάνουν ως και τις 30 χιλιάδες.

Αυτό έχει μεγάλη σημασία για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα ετησίως, καθώς στο σύνολο της πενταετίας το ποσό μπορεί να βγει μεγαλύτερο εν τέλει, αν χρειαστείτε περισσότερες φορές να επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο για τις απαραίτητες εργασίες. 

Στο θέμα μας ψάξαμε το ακριβές κόστος συντήρησης για τα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα της κατηγορία των μικρών και των B-SUV, στις πιο εμπορικές τους εκδόσεις και σας παρουσιάσουμε τα τρία κορυφαία κάθε κατηγορίας.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)