Δοκιμάζουμε το Dacia Duster με τον νέο πετρελαιοκινητήρα 1,5 Euro 6.

Δοκιμάζουμε το Dacia Duster με τον νέο πετρελαιοκινητήρα 1,5 Euro 6.

Test: Duster 1,5 dCi

21.274 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2016)

O νέος πετρελαιοκινητήρας Euro 6 του 1,5 λίτρου της Renault περνάει και στην δικίνητη έκδοση του Dacia Duster εξασφαλίζοντας του καλύτερες τιμές κατανάλωσης και ρύπων.

Whats new- Εuro 6 1,5 dCi με 110 ίππους- Χαμηλότερες εκπομπές CO2 και κατανάλωση- 17.890 ευρώ με απόσυρση και έκπτωση+ Κατανάλωση, επιδόσεις, εξωτερική εμφάνιση, χώροι, εκτός δρόμου δυνατότητες
- Αίσθηση συστήματος διεύθυνσης, φινίρισμα και ποιότητα πλαστικών στο εσωτερικόΜετά το τετρακίνητο Duster ήρθε η σειρά και του δικίνητου να «φορέσει» τον αναβαθμισμένο κινητήρα του 1,5 λίτρου, ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6 και προσφέρει καλύτερες τιμές κατανάλωσης. Παράλληλα, το μοντέλο έχει βελτιωθεί στα σημεία και συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στην αγορά επιδεικνύοντας καλό χαρακτήρα εντός και εκτός δρόμου και καλύπτοντας με άνεση τις ανάγκες μιας οικογένειας σε χώρους και επιδόσεις.
Είναι SUV και το δείχνειΗ εμφάνιση του Dacia Duster 4Χ2 δεν διαφέρει σημαντικά από του τετρακίνητου μοντέλου παραμένοντας σκληροτράχηλη, με τους φουσκωμένους θόλους, τους κοντούς προβόλους και την μυώδη εν γένει εμφάνισή του να διαμορφώνουν ένα καλαίσθητο και επιβλητικό αισθητικά σύνολο.
Από 17.890 ευρώΈνα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Duster από αρχής της πορείας του (το 2010) είναι η πολύ καλή τιμή του σε συνάρτηση με τον χαρακτήρα του, που διαμορφώνουν ένα πολύ ανταγωνιστικό value for money. Με 17.890 ευρώ, το Duster αποτελεί ένα από τα πιο προσιτά SUV αυτοκίνητα της αγοράς σε αυτή την κατηγορία διαστάσεων, με τον εξοπλισμό του να είναι καλός στη μοναδική έκδοση Style που διατίθεται.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
MERCEDES SAFETY TRUCK
15.3 Toyota 1million