• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To τωρινό Kadjar.

Το 2021 το ντεμπούτο του νέου Renault Kadjar

8.327 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2020)

Mαζί με τον ερχομό του αδελφού Nissan X-Trail θα κάνει ντεμπούτο και το δεύτερης γενιάς Kadjar, φέρνοντας στο τραπέζι πολλά μοντέρνα στοιχεία και προηγμένα συστήματα τεχνολογίας.


To δεύτερης γενιάς Kadjar ετοιμάζει για το 2021 η Renault, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα υιοθετήσει καινούρια σχεδίαση και θα εξοπλίζεται με πλήθος νέων τεχνολογικών συστημάτων.

Η τωρινή γενιά βρίσκεται στην αγορά από το 2015 και αφού έλαβε ένα καλό φρεσκάρισμα το 2018, αναμένεται να αντικατασταθεί μέσα στο επόμενο έτος. Το επόμενο Kadjar, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα υιοθετήσει πιο ακραία και μοντέρνα σχεδίαση και είναι γενική παραδοχή πως η νέα γενιά θα αντλήσει πολλά στοιχεία από τo ολοκαίνουριo Clio αλλά και από τα Captur και Megane. Aλλαγές θα υπάρχουν και στην καμπίνα, αφού η Renault λέγεται πως αντικαταστήσει την οθόνη για το σύστημα infotainment που ενσωματώνεται μέσα στο ταμπλό με μια άλλη οθόνη που θα μοιάζει περισσότερο με tablet.

To δάπεδο στο οποίο θα βασιστεί θα είναι η CMF-C πλατφόρμα της Συμμαχίας Renault-Nissan που θα χρησιμοποιήσουν επίσης τα επόμενα Nissan Qashqai και Mitsubishi Οutlander που πρόκειται να λανσαριστούν το επόμενο έτος ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πλατφόρμα αυτή θα δίνει την δυνατότητα στην γαλλική φίρμα να προσφέρει ήπια υβριδικά και plug-in υβριδικά σύνολα στο SUV.

H πρώτη υβριδική επιλογή θα αποτελείται από έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μια μπαταρία 9,8 kWh συνολικής απόδοσης 160 ίππων.
 

15 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  KADJAR