• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Το Renault Clio έγινε 30 ετών!

1.732 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/8/2020

Το Clio είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της μικρής κατηγορίας και η μάρκα γιορτάζει την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία 30 χρόνια!

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!


Aπό την πρώτη του κιόλας εμφάνιση το 1990, η Clio έγινε το best-seller της Renault σε όλο τον κόσμο, φτάνοντας πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Πέρα όμως ​​από την εμπορική του πορεία, το Clio συμβολίζει πάνω από όλα μια ανθρώπινη περιπέτεια, τόσο εντός όσο και εκτός της Renault.

Στο πέρασμα των ετών, η Renault μπόρεσε να μεταδώσει το επιτυχημένο του DNA στην σημερινή πέμπτη γενιά, με την μάρκα να θεωρεί πως το νέο Clio απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα και των τεσσάρων προηγούμενων γενιών.
  • Όπως και το πρώτο Clio, το νέο Clio δανείζεται τεχνολογίες από μοντέλα που βρίσκονται ψηλότερα στην γκάμα στα υψηλότερα τμήματα.
  • Από το Clio II, έχει υιοθετήσει τα πολύ υψηλά πρότυπα άνεσης.
  • Όπως το Clio III, έχουν γίνει αλλαγές στο κομμάτι της ποιότητας.
  • Από το Clio IV, κληρονόμησε ένα ισχυρό σχέδιο, το οποίο ενέπνευσε ολόκληρη την γκάμα της Renault.
  • Σήμερα, το Clio κάνει ένα βήμα παρακάτω και γράφει ένα νέο κεφάλαιο προσφέροντας πρωτοποριακή τεχνολογία E-TECH Hybrid.
Για να σηματοδοτήσει αυτήν την επέτειο των 30 ετών , η Renault έχει δημιουργήσει μια καμπάνια με την ονομασία #CLIOGENERATION. Επίσης, από τις 23 Αυγούστου, η Renault ξεκίνησε τη διαφημιστική εκστρατεία "Το επόμενο κεφάλαιο μιας υπέροχης ιστορίας" που αφηγείται την ιστορία μιας μητέρας και του γιου της που εξελίχθηκαν μαζί με το Clio, από την πρώτη γενιά έως την τελευταία προσθήκη του, την τεχνολογία E-TECH.

Δείτε τις 5 γενιές του γαλλικού μικρού στην gallery
 

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO