• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Renault Clio στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

1.105 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/5/2021

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Το Renault Clio, βρίσκεται στην 67η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς μέχρι τις 23 Μαΐου και η εταιρεία Automotivo είναι εκεί για να βοηθήσει τους επισκέπτες να το γνωρίσουν από κοντά.

Tο Renault Clio, με 30 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας του. 

Τώρα, είναι η καλύτερη περίοδος για να το γνωρίσει κανείς από κοντά και να το κάνει δικό του, αξιοποιώντας τα οφέλη που προκύπτουν από το πακέτο προνομίων αγοράς, τη νέα πιο προσιτή τιμή του, αλλά και τα δώρα που παίρνει κανείς αν το επιλέξει.

Έτσι, για την περίοδο από τις 6-23 Μαΐου το νέο Renault Clio εκτίθεται στο πολύχρωμο, ανοιξιάτικο περιβάλλον της 67ης  Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, που είναι κατάλληλο για δροσερούς και ασφαλείς περιπάτους με όλη την οικογένεια.

H Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο και αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Αν και η φετινή 67η Ανθοκομική Έκθεση τελείται υπό ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, αποτελεί ένα από τα πρώτα κοινωνικά γεγονότα που οι πολίτες της πρωτεύουσας μπορούν να απολαύσουν με μια αίσθηση ελευθερίας, καθώς συμπίπτει και με το τέλος του lockdown στην περιοχή μας.

Η εταιρεία Automotivo, μέλος του επίσημου δικτύου Διανομέων και Επισκευαστών Renault και Dacia, είναι εκεί για να βοηθήσει τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να μάθουν τα πάντα για το νέο Renault Clio. Παράλληλα, τα στελέχη της Automotivo μπορούν να αναλύσουν στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της έκθεσης όλα τα οφέλη απόκτησης του νέου Renault Clio όπως τα ακόλουθα:

  • Νέα τιμή από 13.790€
  • Το εργοστασιακό LPG χωρίς χρέωση
  • Έκπτωση Πελάτη*
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα* 
  • Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault *
  • Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
  • Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες*
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%. 
 Τέλος, όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου της Renault στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μπορούν να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν το αγαπημένο τους νέο Renault Clio, γεμάτο καύσιμο, για μία εβδομάδα!
   
(*) Δεν ισχύει για την έκδοση 1.0 SCe 65hp AUTHENTIC
 

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO