• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Renault Twingo στο «Greece Race for the Cure»

1.685 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2019)

Με κεντρικό μήνυμα την υπογραφή της, «Passion for Life» και «πρεσβευτή» το νέο Twingo, η Renault συμμετέχει στο φετινό 11ο Greece Race for the Cure, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «¶λμα Ζωής».

Με κεντρικό της μήνυμα την εταιρική της υπογραφή, «Passion for Life», η Renault στηρίζει ενεργά τις δράσεις που προάγουν τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της. Είτε πρόκειται για ενέργειες που υποστηρίζουν την ομαδικότητα, την έμπνευση για ζωή, την ισότητα, την εξάλειψη των διακρίσεων, είτε για την ενεργή στήριξη του έργου κοινωνικών Οργανώσεων ή Θεσμών που έχουν ως στόχο τη διάδοση ανθρωποκεντρικών μηνυμάτων ή δράσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Renault έχει φέτος την χαρά και την τιμή να συμμετάσχει, ως βασικός χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure, τον συμβολικό αγώνα Δρόμου 10χλμ. & 5χλμ. και Περιπάτου 2χλμ. που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «¶λμα Ζωής», που διοργανώνεται στην Ελλάδα από το 2009 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Aλμα Ζωής", με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen και πλέον και ως ιδρυτικό μέλος του Think Pink Europe.

To νέο Twingo θα είναι ο κύριος εκφραστής της Renault στο αγώνα για την ενημέρωση, την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Η επιλογή του νέου Twingo δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» αυτοκίνητο πόλης που το επιλέγουν κυρίως γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν πώς να το πετύχουν. Aντιπροσωπεύει μια αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή, στην καθημερινότητα. Με τον κινητήρα και την κίνηση πίσω, δίνει την ευκαιρία στην οδηγό του να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία όταν κινείται μέσα στην πόλη. Οι compact διαστάσεις του (μόλις 3,6 μέτρα εξωτερικό μήκος) συνδυάζονται με κορυφαίους εσωτερικούς χώρους και δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους μέχρι και 2,31μ .στο εσωτερικό του. Έτσι, η γυναίκα που θα το επιλέξει ξέρει πώς δε χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς στις ανάγκες της. Όπως επίσης ξέρει ότι το δικό της, μοναδικό στυλ μπορεί να αποτυπωθεί στο αγαπημένο της αυτοκίνητο, αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από ένα μεγάλο αριθμό χρωματικών συνδυασμών για το εξωτερικό και το εσωτερικό, αλλά και διακοσμητικών στοιχείων, όπως οι λωρίδες στο πλάι του αυτοκινήτου και οι ζάντες αλουμινίου.

Το Greece Race for the Cure διοργανώνεται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με αφετηρία το Ζάππειο σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen.
Η ελληνική διοργάνωση είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 διοργανώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών.
 

34 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  TWINGO