• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η γρίλια έχει μεγαλύτερες διαφορές .

O πίσω προφυλακτήρας είναι ελαφρώς διαφοροποιημένος.

To επόμενο Dacia Sandero

3.343 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/7/2019

Η Renault Bραζιλίας φαίνεται πως δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Dacia Sandero. Είναι όμως η νέα του γενιά ή κάποιο facelift;

Οι πρώτες εικόνες του νέου Dacia Sandero ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγο από την Renault Βραζιλίας (τα μοντέλα της Dacia πωλούνται ως Renault εκτός Ευρώπης). Μέχρι αυτή την στιγμή πάντως, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για το νέας γενιάς μοντέλο ή κάποιο facelift με τις πιθανότητες πάντως να είναι περισσότερες για το δεύτερο ενδεχόμενο.

Στο μπροστινό μέρος, τα φωτιστικά σώματα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα και περιλαμβάνουν LED σε σχήμα C. Η γρίλια έχει μεγαλύτερες αλλαγές θυμίζοντας περισσότερο μοντέλο Renault παρά το τωρινό Sandero ενώ πιο χαμηλά, ο προφυλακτήρας είναι νέας σχεδίασης με περισσότερα σπορτίφ στοιχεία. Η έμπνευση από την γαλλική μάρκα είναι έντονη και στο πίσω μέρος κυρίως μέσω των ολοκαίνουριων φωτιστικών σωμάτων που εξοπλίζονται και με τεχνολογία LED. O πίσω προφυλακτήρας είναι ελαφρώς διαφοροποιημένος, ωστόσο αρκετές είναι και οι ομοιότητες με το τρέχον μοντέλο.

Κάτω από καπό αναμένεται να δούμε τον νέο 1.000άρη κινητήρα της Renault, κάποιο Blue dCi μοτέρ ενώ πιθανό είναι να παραμείνει στην γκάμα ο ατμοσφαιρικός SCe των 75 ίππων. Ακόμα, είναι έντονες οι φήμες που κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με το CVT κιβώτιο του γαλλοιαπωνικούομίλου. Περισσότερες πληροφορίες είναι δύσκολο να γίνουν γνωστές, αφού το πως θα διαμορφωθεί η παλέτα των κινητήριων συνόλων του νέου Sandero θα εξαρτηθεί ανάλογα την αγορά στην οποία θα διατίθεται.
 

Tags: DACIA