Ο σχεδιασμός του πάντως παραπέμπει αμέσως στο τελευταίας γενιάς GT-R.

Tο πίσω μέρος είναι δάνειο από το supercar της Ford.

Το νέο Nissan GT-R;

26.739 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2019)

Με κινητήρα στο κέντρο και πίσω μέρος δάνειο από το Ford «φαντάστηκαν» ανεξάρτητοι σχεδιαστές τον επόμενο Godzilla.


To πως θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Nissan GT-R αποκάλυψε με δύο εικόνες η σελίδα carlifestyle του Instagram λέγοντας πως το ψηφιακό σχέδιο έχει έντονες επιρροές από το Ford GT.

To Νissan GT-R, παρά τα μικρά φρεσκαρίσματα που έχει λάβει στο πέρασμα των ετών, είναι ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο με το αυτό που έκανε ντεμπούτο το 2007. Αυτό σημαίνει πως είναι ένα από τα πιο «παλιά» μοντέλα που πωλούνται ακόμη, την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει καμία σοβαρή ένδειξη πως η νέα του γενιά, με την κωδική ονομασία R36, είναι κοντά στο να παρουσιαστεί.

Μιας και το GT-R στο ψηφιακό αυτό σχέδιο αντλεί έμπνευση από το Ford GT, έχει σχεδιαστεί ως κεντρομήχανο. Ο σχεδιασμός του πάντως παραπέμπει αμέσως στο τελευταίας γενιάς GT-R, ειδικά σε ότι έχει να κάνει στον πρόβολο και τα φωτιστικά σώματα, αφού παρά τις αλλαγές, η γενική κατεύθυνση είναι ίδια. Μεγαλύτερες είναι οι διαφοροποιήσεις στο υπόλοιπο αμάξωμα αφού, η οροφή γίνεται ακόμη πιο coupe, και το πίσω μέρος είναι σχεδόν ολόκληρο δάνειο από το supercar της Ford.

Η νέα γενιά, αν και θα έχει ηλεκτρική τεχνολογία, δεν θα έχει παραπάνω βάρος, αφού ήδη το R35 ξεπερνά τα 1.780 κιλά (στις αμερικανικές προδιαγραφές του). Τέλος, σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως θα λάβει όλα τα νέα συστήματα τεχνολογίας της Νissan και ό,τι τα υλικά κατασκευής που θα χρησιμοποιηθούν από το δάπεδο έως και τον εσωτερικό διάκοσμο θα είναι υψηλής ποιότητας.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
MAXUS
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα