• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο για το επόμενο Vitara.

Το νέο Suzuki Vitara;

13.178 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/5/2020

O ερχομός του νέου Vitara φαίνεται πως θα γίνει πολύ πιο σύντομα από ό,τι πιστεύουν πολλοί. Θα θέλατε να μοιάζει όμως έτσι;


Αυτό το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο θα παρουσιάσει η Suzuki το νέας γενιάς Vitara, όπως αποκαλύπτουν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης στο χώρο του αυτοκινήτου.

Το νέο Vitara θα μεγαλώσει σε σχέση με το τωρινό με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το μήκος του θα είναι 4.200 χιλιοστά, το πλάτος του 1.780 χιλιοστά και το ύψος του 1.620 χιλιοστά ενώ το μεταξόνιό του θα μείνει στα ίδια επίπεδα.

Στο κομμάτι της σχεδίασης, η Suzuki θα προσπαθήσει να κάνει το Vitara πιο σπορτίφ και μοντέρνο, σαν το ψηφιακό μοντέλο που βλέπετε στην εικόνα, το οποίο επωφελείται μεταξύ άλλων από μεγαλύτερη γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα, πιο μυώδη φτερά και νέα θύρα του πορτ-μπαγκάζ που το κάνει να ξεχωρίζει. Η καμπίνα του τωρινού Suzuki είναι αναμφισβήτητα υποδεέστερη σε σχέση με άλλα μοντέλα της κατηγορίας του αλλά θεωρείται σίγουρο πως η ιαπωνική φίρμα θα προσπαθήσει να εξαλείψει αυτή την αδυναμία με τον ερχομό της νέας γενιάς.

Το νέο Vitara είναι πιθανό να υιοθετήσει το ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο που έχει στην παλέτα της η Suzuki με τον 1.400άρη turbo κινητήρα, ωστόσο οι υπόλοιπες επιλογές παραμένουν μυστήριο.

18 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  VITARA