• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η σημαντικότερη αισθητική διαφορά του Renault Clio Initiale Paris αφορά στα φώτα ημέρας LED, τα οποία λέπτυναν και «μετακόμισαν» από το κέντρο της γρίλιας, στους προβολείς.

Οι τιμές του Renault Clio Initiale Paris είναι μάλλον κάπως «τσιμπημένες», καθώς εκκινούν (στη Γαλλία) από τις 21.500 ευρώ.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί ο δίχρωμος διάκοσμος, με τα καθίσματα και το τιμόνι να φέρουν το λογότυπο «Initiale Paris».

Η εξοπλιστική έκδοση «Initiale Paris» που λανσάρει η Renault, κάνει ντεμπούτο στα Clio βενζίνης Ο,9 - 1,2 TCe και πετρελαίου 1,5 dCi.

Το πιο πολυτελές Renault Clio

10.485 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/9/2014

Η νέα, πλούσια, εξοπλιστική έκδοση «Initiale Paris» που λανσάρει η Renault, κάνει ντεμπούτο στα Clio βενζίνης Ο,9 - 1,2 TCe και πετρελαίου 1,5 dCi, με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας να ακολουθούν.

 
Τον περασμένο Μάιο, η Renault είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της να λανσάρει μια ανώτερη εξοπλιστικά έκδοση, την Initiale Paris. Το πρώτο σχετικό δείγμα γραφής δίνεται τώρα, με την εν λόγω έκδοση να κάνει ντεμπούτο στο Clio.

Η σημαντικότερη αισθητική διαφορά αφορά στα φώτα ημέρας LED, τα οποία λέπτυναν και «μετακόμισαν» από το κέντρο της γρίλιας, στους προβολείς. Επιπλέον, έχει αλλάξει η σχεδίαση των προβολέων ομίχλης και της απόληξης της εξάτμισης, ενώ οι νέες ζάντες των 17 ιντσών προσφέρονται σε τρεις αποχρώσεις.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί ο δίχρωμος διάκοσμος, με τα καθίσματα και το τιμόνι να φέρουν το λογότυπο «Initiale Paris». Τα μόνα έξτρα εξοπλιστικά στοιχεία είναι η πανοραμική οροφή και η κανονικών διαστάσεων ρεζέρβα.

Η βασική έκδοση του Renault Clio Initiale Paris φέρει το 3κύλινδρο turbo μοτέρ βενζίνης 0.9 TCe των 90 ίππων, ενώ πιο πάνω τοποθετείται η εκδοχή 1.2 TCe των 120 αλόγων, η οποία συνεργάζεται με το 6άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC. Σε ό,τι αφορά στις επιλογές πετρελαίου, η εν λόγω έκδοση τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του Clio 1.5 dCi των 90 ίππων, η οποία φέρει είτε το 5άρι μηχανικό είτε το EDC κιβώτιο.

Οι τιμές του Renault Clio Initiale Paris είναι μάλλον κάπως «τσιμπημένες», καθώς εκκινούν (στη Γαλλία) από τις 21.500 ευρώ. Το επίσημο ντεμπούτο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στην «πατρίδα», στην έκθεση Παρισιού.