Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Τοp 3 Βest Car μικρά κόντρα στο απόλυτο Best Seller

45.367 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2020)

Tρία Βest Cars, όπως ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του AutoΤρίτη, απέναντι στο απόλυτο Βest Seller της ελληνικής αγοράς. Σε αυτό το festival από best μοντέλα, ποιο ξεχωρίζει;

Όλα Best! Το νέο Peugeot 208 ψηφίστηκε μονοκούκι από 45.000 αναγνώστες του AutoΤρίτη ως το Best Car 2020.  To επόμενο μικρό, που ψήφισε ο κόσμος ήταν το Renault Clio, που πέρασε το Opel Corsa για μόλις 6 ψήφους. Το Opel Corsa όμως ψηφίστηκε από τις γυναίκες ως το Best Car 2020. Και τα τρία μικρά δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από το AutoΤρίτη, οπότε σκεφτήκαμε να το βάλουμε απέναντι στο επί σειρά 7 ετών απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς, το Toyota Yaris, βασισμένοι στις βασικές turbo εκδόσεις βενζίνης, που εδώ και καιρό έχουν πάρει το πάνω χέρι στις πωλήσεις έναντι των diesel. Το Yaris επιμένει ατμοσφαιρικά.
 
Σχεδίαση: To 208 κερδίζει τις εντυπώσεις
Το Peugeot 208 μπλέκει περίτεχνα την κομψότητα με το δυναμισμό μέσα από μια πετυχημένη προσπάθεια, που το κάνει σίγουρα να ξεχωρίζει. Το γκολ του 208 μπαίνει από τα αποδυτήρια. Από την άλλη το Opel Corsa, έχει επιβλητική παρουσία χάρη στην ξεκάθαρη σχεδιαστική σφραγίδα της Opel, που σε καμία περίπτωση δεν αφήνει υπονοούμενα για τη συγγένεια αίματος με το Peugeot 208, με το οποίο μοιράζεται πάτωμα και μηχανικά μέρη. Νέα είναι η γενιά και του Renault Cio, αλλά επιλογή της γαλλικής φίρμας ήταν να διαφαίνεται μια σχεδιαστική εξέλιξη και όχι επανάσταση σε σχέση με το προηγούμενο. Το Toyota Yaris είναι η πιο παλιά καραβάνα της παρέας, ωστόσο το ιαπωνικό μικρό έχει τον ιδιαίτερο τρόπο να δείχνει πρωτότυπο και φρέσκο χάρη κυρίως στο χαρακτηριστικό «Χ» του μπροστινού μέρους.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)