• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε ποιο είναι το Top 5 των high tech μοντέλων όπως τα ψήφισαν οι σχεδόν 37.000 αναγνώστες που συμμετείχαν στο Best Car 2018.

Τα πιο high tech του Best Car 2018

Διαβάστηκε από 22714 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/9/2018
 

Αυτά είναι τα 5 μοντέλα με την καλύτερη τεχνολογία όπως τα ψήφισε το κοινό για τον διαγωνισμό Best Car. Ας τα γνωρίσουμε και ας δούμε τους λόγους που τα επέλεξαν…

Μια ξεχωριστή κατηγορία στα βραβεία του Best Car αποτέλεσε αυτή που αφορά στα αυτοκίνητα με το καλύτερο τεχνολογικό επίπεδο. Ανάμεσα στα 15 νεότερα μοντέλα που πέρασαν στην τελική φάση του θεσμού, συναντούμε κάποια από τις ναυαρχίδες των premium εταιρειών ή και ηλεκτρικά, αλλά και συμβατικά –καθημερινά- αυτοκίνητα. Στην 5άδα συναντούμε 3 premium νέα μοντέλα στις αντίστοιχες πρώτες θέσεις, ένα ηλεκτρικό στην 4η και ένα συμβατικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο. Ας τα δούμε αναλυτικά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • DNA

    Αν πω ότι βαρεθηκα τις τεχνολογικές "υπερβολές" και προτιμώ πιο "προσγειωμένο" εξοπλισμό, σίγουρα θα γελάσουν πολλοί. Κάποια συστήματα ασφαλείας είναι πιο χρήσιμα και θα τα ήθελα (για κάθε αυτοκίνητο), όπως το φρενάρισμα πριν απο καποιο ξαφνικό εμπόδιο ή άνθρωπο. Ας συμμετέχουμε στην οδήγηση, αν και βαθμιαία πάμε προς την αντίθετη κατευθυνση. Αρκούμαι σε αξιοπιστία, οικονομία, οδικη συμπεριφορά, χώρους .

      8