• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πόσες φορές έχεις κάνει ή έχεις δει διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς; Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε; Ψήφισε και δες πόσοι σκέφτονται σαν κι εσένα!

Τσαμπουκάς, κλάψας ή «πάπια» σε μπλόκο της αστυνομίας;

20.402 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2021)

Πόσες φορές έχετε κάνει διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς μετά από μια παρανομία; Δείτε τώρα τις κατηγορίες των οδηγών ανάλογα με την συμπεριφορά τους στα όργανα της τάξης. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, από εμάς έχουμε παρανομήσει στο δρόμο. Οι πιο άτυχοι γίναμε αντιληπτοί και βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να δικαιολογηθούμε.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Από τα στοιχεία της Τροχαίας προκύπτει ότι πάνω από το 50% των βεβαιωμένων κλήσεων αφορά την υπερβολική ταχύτητα, με τη μέθη και τη χρήση κινητού να ακολουθούν. Και αν για τις περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ ή παραβίαση ερυθρού σηματοδότη οι Αρχές εξαντλούν… τους νόμους (και καλά κάνουν κατά την προσωπική μας άποψη), για τα υπόλοιπα παραπτώματα μπορεί να γίνει ένα σχετικό…haircut.
 
Έτσι, κατά τη διάρκεια της «διαπραγμάτευσης» οι δικαιολογίες που ακούγονται μπορούν να συμπληρώσουν ολόκληρους τόμους. Σίγουρα υπάρχουν και ελάχιστοι που την αποδέχονται τα πρόστιμα χωρίς «μα, μου, σου» αλλά αυτή τη στιγμή ας επικεντρωθούμε στους υπόλοιπους!

Αρχικά υπάρχει ο λεγόμενος τύπος ανθρώπου «κλάψας». Αυτός θα αποδεχθεί την ενοχή του και θα προσπαθήσει να το ρίξει στο φιλότιμο και την ευγένεια. Η συνήθης ατάκα του θα είναι «Συγγνώμη αλλά σε παρακαλώ λυπήσου με, είναι κρίμα, δεν θα το ξανακάνω κτλ». 

Ο δεύτερος τύπος, που είναι και ο συνηθέστερος, είναι ο «ψεύτης». Θα πει για το παιδί του που χτύπησε και τρέχει να πάει σπίτι, για τη γυναίκα του που γεννάει, τη μάνα του που έπαθε καρδιά και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει η φαντασία τους.