• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Renault Clio Mk5 θα αντλήσει τη σχεδιαστική του έμπνευση από το εικονιζόμενο EOLAB Concept, ενώ θα διαθέτει στη γκάμα του και προσιτή υβριδική έκδοση, δανειζόμενο την τεχνολογία από το νέο Scenic.

Το Renault Clio έκανε ντεμπούτο πριν από 25 χρόνια και μέχρι τώρα έχει στο ενεργητικό του μόνο 4 γενιές. Συμπεράνουμε, λοιπόν, πως το υπάρχον Clio έχει ακόμα κάμποσα χρονάκια «ζωής».

Το υπάρχον Clio λανσαρίστηκε προ 4ετίας και αποτέλεσε τη βάση για τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της γαλλικής εταιρείας.

Υβριδικό το νέο Clio

4.039 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/3/2016

Το Renault Clio έκανε ντεμπούτο πριν από 25 χρόνια και μέχρι τώρα έχει στο ενεργητικό του μόνο 4 γενιές. Η 5η του εκδοχή, πάντως, θα διαθέτει και υβριδική έκδοση, με την τεχνολογία να προέρχεται από το νέο Scenic.

 
Η Renault γιορτάζει τα 25 χρόνια του Clio, την ίδια στιγμή που εμείς μαθαίνουμε τα πρώτα στοιχεία για το μέλλον του. Το υπάρχον Clio λανσαρίστηκε προ 4ετίας και αποτέλεσε τη βάση για τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της γαλλικής εταιρείας.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Αν δούμε, λοιπόν, πίσω στο παρελθόν, θα συμπεράνουμε πως το υπάρχον Clio έχει ακόμα κάμποσα χρονάκια «ζωής». Είπαμε, 25 χρόνια και μόλις 4 γενιές Clio. Παρόλα αυτά, οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν στο μέλλον του, κάνουν λόγο πως η 5η εκδοχή του μικρού μοντέλου θα διαθέτει υβριδική έκδοση, δανειζόμενο τη σχετική τεχνολογία από το νέο Scenic. Για να μείνει το κόστος της χαμηλά, δεν θα προσφέρει δυνατότητα φόρτισης (plug-in hybrid).

Τι άλλο ξέρουμε για το Renault Clio Mk5; Τίποτα πέραν του ότι θα αντλήσει τη σχεδιαστική του έμπνευση από το εικονιζόμενο πρωτότυπο EOLAB Concept. Εν τω μεταξύ θα υπάρξει και η συνήθης ανανέωση, με μικρές (ή μεγαλύτερες) επεμβάσεις στη μορφή του αμαξώματος και του εσωτερικού.

Tags: RENAULT CLIO