Η Renault δίνει συμβουλές ασφαλούς συμβίωσης με το αυτοκίνητο, εν μέσω πανδημίας. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Renault - Συμβουλές

2.153.187 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., καθώς και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault & Dacia βρίσκεται δίπλα στους πελάτες, αλλά και σε όλους τους οδηγούς, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές ασφαλούς συμβίωσης με το αυτοκίνητο την εποχή της πανδημίας, με βασικό μήνυμα #WeAreHereForYou.

Οι προηγούμενοι μήνες άλλαξαν πολλά στην καθημερινότητα και τις συνήθειές μας. Μάθαμε τι σημαίνει «κοινωνική αποστασιοποίηση» και ότι η τήρηση υγειονομικών μέτρων, τόσο απλών όσο το πλύσιμο των χεριών, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας για την «νίκη» απέναντι σε μια πανδημία.


Ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των Renault και Dacia, ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., καθώς και όλο το  Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών στην Ελλάδα, έθεσαν, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, ως κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια και τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων. Κάτι που έρχεται ως φυσική συνέχεια της φιλοσοφίας της γαλλικής φίρμας για «Passion for Life», δηλαδή για «Πάθος για ζωή»!

Οι άνθρωποι του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων και Επισκευαστών Renault και Dacia στην Ελλάδα, διατηρούν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών sales και after sales ενώ, παράλληλα, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, φροντίζουν να ενημερώνονται σε συνεχή βάση από τις αρμόδιες αρχές αναφορικά με τις εξελίξεις για την εξάπλωση του κορωνοϊού Covid-19.

Το προσωπικό υποδέχεται το κοινό στις εκθέσεις και τα συνεργεία με πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και φροντίδας, για την ασφαλή παραμονή των επισκεπτών στους χώρους. Παράλληλα, εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως η καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα αντισηπτικά gel σε χώρους αναμονής και γραφεία, η αναδιαμόρφωση των χώρων για να τηρείται η φυσική απόσταση των 2 μ., η απολύμανση όλων των αυτοκινήτων πριν την παραλαβή, καθώς επίσης και των εκθεσιακών και Test Drive αυτοκινήτων (π.χ. χειρολαβές, τιμόνι, μοχλός ταχυτήτων, χειρόφρενο, μπουτόν κ.λπ.), πριν και μετά την διέλευση των πελατών, ενώ, για την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία, μπορεί ο καθένας να κλείσει τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ραντεβού.

Συμβουλές υγιεινής και ασφάλειας από τη Renault

Παράλληλα, η Renault συμβουλεύει τους φίλους οδηγούς, αλλά και τους επιβάτες, να τηρούν σχολαστικά τα άτυπα πρωτόκολλα καθαριότητας μέσα στο αυτοκίνητό τους, μέσα από μερικές χρήσιμες κινήσεις που είναι εύκολο να γίνουν συνήθεια και μόνο να ωφελήσουν μπορούν, ακόμα και μετά το πέρας της πανδημίας.
  • Σχολαστικός καθαρισμός: Επιβάλλεται ο καθαρισμός των μερών του αμαξώματος που ο οδηγός ή οι επιβάτες έρχονται πάντα σε επαφή (χερούλια πόρτας, τιμόνι, λεβιές, χειρόφρενο, ζώνες ασφαλείας, μοχλοί ή κουμπιά παραθύρων κ.ο.κ.). Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα με αντισηπτικά μαντηλάκια, και καλό θα είναι να υπάρχει ένα πακέτο στο ντουλαπάκι, αφού μπαίνοντας στο αυτοκίνητο η καλύτερη κίνηση είναι η απολύμανση των χεριών με αυτά, ή με κάποιο αντισηπτικό διάλυμα. 
  • Προσοχή στο κλιματιστικό: Τι γίνεται όμως με τη χρήση του κλιματισμού, ιδιαίτερα αν στο αυτοκίνητο δεν μεταφέρονται μόνο μέλη της οικογένειας; Ο καλός εξαερισμός πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Ακόμα και με τον κλιματισμό ενεργοποιημένο, ποτέ όμως σε λειτουργία ανακύκλωσης, καλό θα είναι να υπάρχει λίγο ανοιχτό το παράθυρο, ώστε να ανακυκλώνεται φυσικά ο αέρας,. Παράλληλα, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, στα ΙΧ η χρήση της μάσκας δεν είναι υποχρεωτική εάν επιβαίνει σε αυτό μόνο ο οδηγός, εάν οι επιβαίνοντες είναι σύζυγοι ή συμβιούντες, καθώς και εάν είναι συγγενείς α` και β` βαθμού.  Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους επιβάτες. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στο τέλος της ημέρας χρήσης, συστήνεται ο ψεκασμός των αεραγωγών με απολυμαντικό σπρέι, ώστε να σκοτώνονται οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί που «φωλιάζουν» στις σωληνώσεις. Πριν την είσοδο στην καμπίνα, μετά από αυτή τη διαδικασία, καλό είναι να περνάει κάποιο χρονικό διάστημα, για να μην εισπνέονται οι χημικές ουσίες του απολυμαντικού. 
  • Μένουμε ασφαλείς και στα διόδια: Κάτι που ίσως να μην θεωρείται ως επικίνδυνη συναλλαγή, είναι οι συναλλαγές στα διόδια. ¶ραγε με πόσους διαφορετικούς ανθρώπους έρχονται σε φυσική επαφή, μέσω χρημάτων και αποδείξεων, οι εργαζόμενοι κάθε μέρα; Αν δεν υπάρχει κάποιο e-pass, που είναι και η πιο ασφαλής και ενδεδειγμένη λύση, τότε επιλέξτε να πληρώσετε ανέπαφα με κάρτα. Αν η κάρτα ακουμπήσει στο μηχάνημα, είναι εύκολη η απολύμανσή της με ένα αντισηπτικό μαντηλάκι, πριν ξαναμπεί στο πορτοφόλι.
Για την ασφαλή, συνολικά, χρήση του αυτοκινήτου σας, η Renault έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας και για τους κατόχους με αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών με το πρόγραμμα Total Care 5+, που προσφέρει, μεταξύ άλλων, ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58 ευρώ, πάντα με γνήσια ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf και συνολικό όφελος έως και 30%, χωρίς όμως να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Το αυτοκίνητο, ήταν και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μετακίνησης για μας και την οικογένειά μας, ειδικά στην περίοδο πανδημίας που διανύουμε.
Οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν την αναζήτηση και επιλογή του επιθυμητού μοντέλου, αλλά και τη διαμόρφωσή του ανάλογα με τις ανάγκες. Στις ιστοσελίδες www.renault.gr και www.dacia.gr, ο πελάτης μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα και να αναζητήσει τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Renault & Dacia που τον εξυπηρετεί για να οδηγήσει το αγαπημένο του μοντέλο ή να επισκευάσει το Renault ή το Dacia του, κατόπιν ραντεβού και πάντα με ειδική μέριμνα για την διασφάλιση της υγείας. Παράλληλα, η επικοινωνία μπορεί να γίνει, με ασφάλεια, και από την 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική Info Line 800 11 11011.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center