3 φωτογραφίες »

Η nrg ανοίγει το δρόμο για την ηλεκτροκίνηση

2.154.295 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

H nrg, ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας μέλος του ομίλου Motor Oil, στέκεται αρωγός στη 2η Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti.gr, και προσφέρει κορυφαίες ενεργειακές λύσεις στον οικιακό, εμπορικό αλλά και βιομηχανικό πελάτη.

Νέα εποχή για την ηλεκτροκίνηση Powered by nrg

Η nrg ιδρύθηκε το 2012 και αναπτύχθηκε ραγδαία σε έναν από τους κύριους παρόχους στην αγορά της ενέργειας κατακτώντας σημαντικά μερίδια αγοράς και ένα δυναμικό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο, που αποτελείται από οικιακούς καταναλωτές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Με σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των χρηστών που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η nrg επενδύει διαρκώς στην ηλεκτροκίνηση, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές και υπηρεσίες. Ήδη από το 2019, η nrg σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, προχώρησε στην ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου ταχυφορτιστών στη χώρα σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων του εθνικού οδικού δικτύου. Το δίκτυο φόρτισης της nrg αποτελείται από τους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί φορτιστές ονομαστικής ισχύος 50 kW, που είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο 80% της δυναμικότητάς του, σε λιγότερο από μισή ώρα. Οι φορτιστές είναι εγκατεστημένοι σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου στην Ελλάδα. Ο στρατηγικός σχεδιασμός της nrg για το αμέσως επόμενο διάστημα είναι η πλήρης κάλυψη του οδικού δικτύου στην Ελλάδα, με πληθώρα σημείων φόρτισης εντός των αστικών κέντρων. Αξίζει να αναφερθεί πως η παρεχόμενη ενέργεια στους σταθμούς φόρτισης προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, οι οποίες έχουν μηδενικό αποτύπωμα διοξειδίου άνθρακα.

Το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα nrg OnTheGo
H nrg πρωτοπορεί υποστηρίζοντας τον τομέα της Ηλεκτροκίνησης, που αποτελεί το μέλλον στο χώρο των μετακινήσεων!
Η εταιρεία συστήνει στους κατόχους Ηλεκτροκίνητου και Plug in Υβριδικού Οχήματος, το νέο της πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος nrg OnTheGo που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις στο ρεύμα του σπιτιού με τη σιγουριά της Motor Oil!

Το nrg OnTheGo έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακού πελάτες της nrg, που καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι και όχι μόνο!

Το πρόγραμμα nrg OnTheGo είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των κατόχων Ηλεκτροκίνητου Οχήματος και Plug in Υβριδικού, και εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός τους.

  • Δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη φόρτιση του οχήματος από το σπίτι, για ένα ολόκληρο έτος!*
  • Έκπτωση Συνέπειας 20%
  • Δωρεάν Συνδρομή nrg Green (πράσινο πιστοποιητικό)
  • Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή
  • 30% Έκπτωση στην απόκτηση Smart Οικιακού Φορτιστή και επιπλέον οφέλη με την επιδότηση της δράσης «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ηλεκτρικά».
*H δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια αντιστοιχεί σε 1.400 kWh/έτος που καλύπτουν απόσταση ~10.000 km και αφορά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου nrg OnTheGo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το nrg OnTheGo μπορείτε να επισκεφτείτε το nrg.gr ή να καλέσετε στο 18101.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
4green