Lucas

2.153.247 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Τα διάσημα πράσινα κουτιά της Lucas κοσμούν τα συνεργεία σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Lucas κατασκευάσει τα συστήματα που εμπιστεύονται οι μηχανικοί και χρησιμοποιούν για να επισκευάσουν τα αυτοκίνητα των πελατών τους. Μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει αλλάξει, αφού η Lucas καλύπτει τις ανάγκες για προϊόντα υψηλής ποιότητας για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και οικιακή χρήση.

Η Lucas μετρά 135 χρόνια ζωής και η παγκόσμια φήμη της βασίζεται στη μεγάλη γκάμα της, που αποτελείται από προϊόντα με άριστη τεχνική αντοχή και εξαιρετική ποιότητα. Χαρακτηρίζονται από την άριστη μηχανική και την καινοτομία.

Κορυφαίος διανομέας λαμπτήρων
Η Lucas είναι ο κορυφαίος διανομέας λαμπτήρων aftermarket, με αποθέματα άνω των 3,5 εκατομμυρίων λαμπτήρων. H σειρά της αποτελείται από περισσότερους από 600 κωδικούς που καλύπτουν Ι.Χ. αυτοκίνητα, ελαφριά και βαρέα επαγγελματικά, αλλά και μοτοσικλέτες. Όλα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να διασφαλίσουν τόσο την υψηλή απόδοση, όσο και την αξιοπιστία.

Ολοκληρωμένη γκάμα υαλοκαθαριστήρων
H Lucas προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα λεπίδων ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τις διαφορετικές απαιτήσεις της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας. Η γκάμα περιλαμβάνει υαλοκαθαριστήρες συμβατικού στιλ, μοντέρνους επίπεδους υαλοκαθαριστήρες, αλλά και υβριδικούς.

Διακόπτες αυτοκινήτων
Η αγγλική εταιρία προσφέρει επίσης διακόπτες και ηλεκτρικά εξαρτήματα, που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα επιβατικών, γεωργικών και επαγγελματικών οχημάτων. Οι διακόπτες της Lucas έχουν κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Original Equipment και είναι η πρώτη επιλογή για οχήματα off-road και τοποθετούνται σε στρατιωτικά οχήματα, σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από την ABS plus IKE

Η ABS plus IKE δραστηριοποιείται από το 2009. Εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά (για τους κλάδους οχημάτων, ναυτιλίας και βιομηχανίας) άριστης ποιότητας χημικά προϊόντα, ανταλλακτικά, λιπαντικά, αξεσουάρ, προϊόντα καθαρισμού, προστασίας, περιποίησης, επισκευής και συντήρησης οχημάτων και σκαφών. Πιο συγκεκριμένα, εισάγει από Ιταλία, Σλοβενία, Σλοβακία και αντιπροσωπεύει τις μάρκες: Zollex, Frescura, Juvi, Lucas Electrical, VisionPro, Dexoll, Qlux, Grand-X, Deco Blik, Paint-X και Allegrini Nautica. Στόχος της είναι η συνεργασία με αξιόπιστους επιχειρηματικούς εταίρους που επιθυμούν μακροπρόθεσμες συνεργασίες στην τοπική τους αγορά. Με εντιμότητα, γνώση και αξιοπιστία, χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις με τους επιχειρηματικούς εταίρους της.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center