Σταύρος Μπίμπας & ΣΙΑ ΕΕ

2.153.335 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Όλα τα αυτοκίνητα (είτε για συντήρηση, είτε για επισκευή) «ζητάνε» σε διάφορες φάσεις του «κύκλου ζωής τους» ανταλλακτικά. ¶λλοι ιδιοκτήτες-κάτοχοι το «αφήνουν εν λευκώ» στο συνεργείο τους, άλλοι πιο «ψαγμένοι» θέλουν και ψάχνουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και οικονοµία.
 
Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις μια εμπορία που θα σου προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σου) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσεις «χωρίς μεσάζοντα». Ψάχνεις δηλαδή μια εμπορία µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιµές. Χρειάζεσαι δηλαδή µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Είναι µία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!     

Εκ των κορυφαίων εισαγωγέων ανταλλακτικών για Mercedes

Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και ευρύτερα στο χώρο της Κύπρου, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής με εξαγωγές προϊόντων. Προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση στους  πελάτες της, δημιοργώντας μαζί τους μία προσωπική επαφή. Ανανεώνει ασταμάτητα τα προϊόντα της με συνεχείς εισαγωγές ανταλλακτικών, με αποτέλεσμα να διαθέτει μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes, τα οποία θα τα βρέιτε σε ανταγωνιστικές τιμές.                   

Στο κατάστημά ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ  μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το αυτοκίνητο Mercedes σας:

  • κινητήρες diesel και βενζίνης,
  • είδη φανοποιείας,
  • ηλεκτρολογικά,
  • ηλεκτρονικά και μηχανικά εξαρτήματα,
  • ζάντες αλουμινίου και ελαστικά,
  • δερμάτινα και υφασμάτινα σαλόνια κ.α..
Όλα τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα εντός 24ώρου σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες, courier ή με μέσα μαζικής μεταφοράς (πλοία, ΚΤΕΛ).

Τηλέφωνο:  2108321021
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto