AkzoNobel Coatings A.E.

2.153.272 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Η AkzoNobel Vehicle Refinishes Coatings BV με έδρα την Ολλανδία είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές χρωμάτων και υπηρεσιών παγκοσμίως στον τομέα της επαναβαφής αυτοκινήτων,  εμπορικών οχημάτων, μοτοσικλετών και τρένων.

Με πάνω από 30 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ελληνική αγορά η AkzoNobel Coatings A.E. (τομέας χρωμάτων αυτοκινήτων) έχει σαν αντικείμενο την εισαγωγή, προώθηση και υποστήριξη των χρωμάτων επαναβαφής οχημάτων Sikkens, Lesonal,  Dynacoat και Salcomix στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Παρέχει προηγμένα συστήματα τεχνολογίας αποχρώσεων και σύγχρονων υπηρεσιών για την επισκευαστική επαναβαφή όντας ίσως η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα της είναι εγκεκριμένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων, ασφαλιστικές εταιρείες και παρόχους εργασιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 1992 επενδύθηκαν 2.2 εκατομμύρια ευρώ (700 εκατομμύρια δρχ. τότε) για ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Κρυονέρι Αττικής (οι οποίες περιλαμβάνουν Γραφεία, Αποθήκη και Εκπαιδευτικό Κέντρο). Στο μόνιμο δυναμικό της 19 στελέχη με ειδικότητα & μοναδικό αντικείμενο τους, τα χρώματα επισκευής αυτοκινήτων.

Η AkzoNobel Coatings A.E. διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο με 41 αντιπρόσωπους σε όλη την Ελλάδα!

Focus στους συνεργάτες & added value στην νέα digital εποχή !
Η εστίαση στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων των πελατών της αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής που σχεδίασε και υλοποιεί η Διεύθυνση και όλο το δυναμικό της εταιρείας.. Έτσι πέρα από τα ποιοτικά προηγμένα προϊόντα τους προσφέρουν και μια ολοκληρωμένη επιλογή υπηρεσιών που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των πελατών της και με σειρά εκπαιδεύσεων στο πλέον σύγχρονο εκπαιδευτικό τους κέντρο στο Κρυονέρι.
Η βαθιά εταιρική εμπειρία της στην επισκευαστική βαφή βοηθάει  τους πελάτες-συνεργάτες της να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους συγκεντρώνοντας ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και ΑΠΟΔΟΣΗ, στην καθημερινή τους εργασία και δημιουργώντας επιχειρηματική αξία και ανταγωνιστικό προβάδισμα.

Προηγμένα ψηφιακά εργαλεία που μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα!

Το Colorvation είναι μια μοναδική, ολοκληρωμένη, ψηφιακή και φιλική προς τον χρήστη προσέγγιση στον τομέα επαναβαφής οχημάτων που βασίζεται στην πιο πρόσφατη ψηφιακή τεχνολογία χρωμάτων.

Αναπτύσσοντας τα προηγμένα ψηφιακά εργαλεία Automatchic™ και MIXIT™, τα στελέχη της AkzoNobel Coatings A.E. δηλώνουν υπερήφανα που προσφέρουν ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο αξιοποιεί τη δύναμη της ψηφιακής τεχνολογίας αποχρώσεων βοηθώντας έτσι, τους συνεργάτες τους στην επίτευξη μετρήσιμων βελτιώσεων στις επιχειρήσεις τους - μεγαλύτερη ακρίβειαμεγαλύτερη αποδοτικότητα και κατ' επέκταση, μεγαλύτερη κερδοφορία.
Δείτε περισσότερα    https://www.sikkensvr.com/el 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto