Συγκριτικό: Fiat 500Χ Vs Citroen C3 Aircross Vs VW Τ-Roc

Συγκριτικό: Fiat 500Χ Vs Citroen C3 Aircross Vs VW Τ-Roc

61.246 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2022)

3 μικρά SUV, το Citroen C3 Aircross που προσφέρει άνετες και οικονομικές μετακινήσεις, το Fiat 500X τρέντυ σχεδίαση και πιο προσιτή τιμή και το VW T-Roc με καλύτερο εξοπλισμό και επιδόσεις.

500Χ με στιλ, C3 Aircross για άνεση ή το πλούσιο Τ-Roc

Τα B-SUV μπορούν να υπερηφανεύονται πως ανήκουν στην πιο ανταγωνιστική και πολυάριθμη κατηγορία της αυτοκίνησης. Συνεπώς είναι πιο πιθανό να βρούμε αντιθέσεις σε αυτή την ομάδα, αφού άλλωστε εκτός του αριθμού, μην ξεχνάμε πως προσπαθούν να δελεάσουν τόσο τους οικογενειάρχες, όσο και το πιο νεανικό κοινό. Έτσι λοιπόν ανάλογα το χαρακτήρα, σε αυτή την «τραμπάλα», η σανίδα γέρνει είτε από τη μία είτε από την άλλη… Γι αυτό λοιπόν επιλέξαμε να συγκρίνουμε τρία μοντέλα , με διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ τους , αλλά παραπλήσια τιμή. Ο λόγος για τα Citroen C3 Aircross, Fiat 500X και VW T-Roc, στις βασικές βενζινοκίνητες εκδόσεις τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Πιο SUV το C3 Aircross, trendy το 500X και κλασικό το T-Roc

To C3 Aircross αν και το πιο compact, με μήκος 4,15 μ. θα λέγαμε πως θυμίζει περισσότερο SUV χάρη στις αναλογίες του και τον ογκώδη προφυλαχτήρα, ενώ παράλληλα διαθέτει πολυχρηστικές εμφανισιακές καταβολές. Ιδιαίτερο σχεδιαστικό ενδιαφέρον με pop-trendy στοιχεία παρουσιάζει και το Fiat 500X, το οποίο δείχνει σαν ένα «πρησμένο» 500αράκι, διατηρώντας και μεγεθύνοντας τα βασικά στοιχεία της σχεδίασης του εμβληματικού μίνι. Συγχρόνως είναι και το μεγαλύτερο με μήκος 4,25 μ.. Τέλος, το T-Roc βρίσκεται στη μέση από άποψη διαστάσεων  (4.234 χλστ. μήκος) και αν και πιο συμβατικό στην μεταξύ τους αντιπαράθεση, κερδίζει έδαφος με την μεγάλη μάσκα και τους LED δακτυλίους τον προφυλακτήρα σε ρόλο φώτων ημέρας, που το κάνουν όσο μοντέρνο χρειάζεται και τη μικρή κλίση της οροφής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw