Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του νέου Volvo S60 χωρίς καμουφλάζ.

Δια χειρός X-Tomi Design η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που δείχνει την plug-in εκδοχή του μοντέλου.

Ψηφιακή πρόταση για το επερχόμενο Volvo S60 πριν τη διαρροή της εικόνας του μοντέλου.

Διαρροή νέου Volvo S60

5.491 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/5/2018

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η πρώτη φωτογραφία του νέου Volvo S60 χωρίς κανένα ίχνος καμουφλάζ μέσα από το εργοστάσιο της φίρμας.

Λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα του νέου Volvo V60 έρχεται η διαρροή της εικόνας του επερχόμενου S60, που όπως όλα δείχνουν έχει τραβηχτεί μέσα από το εργοστάσιο της φίρμας ή κάποιο χώρο για τις επισκευές των μοντέλων. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ότι το μοντέλο δεν έχει καμουφλάζ σε κανένα σημείο, αποκαλύπτωτας καθ` ολοκληρίαν τις σχεδιαστικές του γραμμές.

Αισθητικά, λοιπόν, το επερχόμενο S60 υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα της Volvo, όντας λιτό, αλλά εντυπωσιακό με γραμμές και καμπύλες που τονίζουν την premium αίσθηση που αποπνέει. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα φαίνονται στην φωτογραφία, στο S60 έχουν ενσωματωθεί φωτιστικά σώματα τύπου μπούμερανγκ, τα οποία και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα μοντέλα της Volvo, ενώ τα βλέμματα τραβούν οι δύο νίκελ απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος. Από εκεί και πέρα, το υπόλοιπο σύνολο παραπέμπει στο V60 με τις νευρώσεις και τις καμπύλες στο πλάι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει εικόνα για το εμπρός μέρος αν και όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το station wagon V60. Σημειώνουμε, μάλιστα, πως τον Φεβρουάριο ο CEO της Volvo είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Tweeter μια εικόνα του νέου S60 με βαρύ καμουφλάζ στην οποία και φαινόταν ξεκάθαρα η ομοιότητα με το V60, όντας και το μόνο στοιχείο που υπάρχει μέχρι στιγμής για τον πρόβολο του μοντέλου.
 

Όσον αφορά στο εσωτερικό του μοντέλου δεν υπάρχουν πληροφορίες, ούτε και εικόνες προς το παρόν, εντούτοις σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην διάταξη του ταμπλό, με τη σχεδίαση να ακολουθεί τα πρότυπα της μάρκας. Δεδομένη θεωρείται μάλιστα η ενσωμάτωση της γνωστής κάθετης α λα tablet οθόνη αφής του συστήματος infotainment.

Τέλος, στο πεδίο των μηχανικών συνόλων το επερχόμενο S60 θα χρησιμοποιεί κάποιους από τους κινητήρες της «οικογένειας» της Volvo, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για την ίδια γκάμα με το V60. Αυτό σημαίνει πως η παλέτα των επιλογών θα απαρτίζεται από τους Τ5 και Τ6 βενζινοκινητήρες και τους D3 και D4 turbo ντίζελ, ενώ διαθέσιμα θα είναι και δύο plug-in υβριδικά σύνολα με την κορυφαία έκδοση του μοντέλου να αποδίδει ισχύ 390 ίππων. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα με την παρουσίαση του μοντέλου να πλησιάζει το ερχόμενο καλοκαίρι.

5 διαθέσιμα άρθρα για VOLVO  S60

Tags: VOLVO S60