Η BMW θα παρουσιάσει στο CES 2014 μία νέα εφαρμογή, η οποία θα εγκαθίσταται στο Samsung Galaxy Gear.

O κάτοχος του ηλεκτροκίνητου μοντέλου θα μπορεί να ελέγχει πόσα χιλιόμετρα έχει ακόμα αυτονομία, να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει τον κλιματισμό, ενώ θα μπορεί να παρατηρεί την κατάσταση του οχήματος, όταν βρίσκεται έξω από αυτό.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε πρωτότυπη μορφή από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Ενδείξεις του BMW i3 στο ρολόι της Samsung

6.540 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/1/2014

Η BMW παρουσίασε μια νέα εφαρμογή, η οποία μπορεί να απεικονίζει και να ελέγχει όλες τις πληροφορίες του νέου ι3 στο ρολόι Samsung Galaxy Gear.

Η Samsung παρουσίασε μέσα στο 2013 το ρολόι Galaxy Gear, το οποίο συνδυάζεται με το νέο smartphone Note 3, καθώς και με το Galaxy S4 (εφόσον έχει αναβαθμιστεί στο λογισμικό 4.3). Το Galaxy Gear μπορεί να απεικονίσει μηνύματα και ειδοποιήσεις, που εισέρχονται στο κινητό τηλέφωνο, χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε τη συσκευή σας, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις, καθώς και να φωτογραφίσει χάρη στο μικρόφωνο και το κλείστρο με τα οποία εφοδιάζεται.

Η BMW όμως άδραξε την ευκαιρία και στην γνωστή έκθεση τεχνολογίας (CES 2014) θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μία εφαρμογή που συνδυάζεται με το Samsung Galaxy Gear και θα μπορεί να αξιοποιεί ο ιδιοκτήτης του i3, ώστε να ελέγχει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου του, τόσο όταν βρίσκεται μέσα όσο και όταν είναι εκτός. Πιο συγκεκριμένα, ο κάτοχος του ηλεκτροκίνητου μοντέλου θα μπορεί να ελέγχει πόσα χιλιόμετρα έχει ακόμα αυτονομία, να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει τον κλιματισμό, ενώ θα μπορεί να παρατηρεί την κατάσταση του οχήματος, όταν βρίσκεται έξω από αυτό. Η συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε πρωτότυπη μορφή από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ αποδεικνύει τις δυνατότητες συνδεσιμότητας που παρέχει το σύστημα ConnectedDrive της BMW.

Tags: BMW, BMW i3