Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του i4, όπως διέρρευσαν από το ιαπωνικό κέντρο ευρεσυτεχνιών.

To πίσω μέρος της BMW i4 μοιάζει σχεδιαστικά με το νέο Toyota Prius.

Κατά λάθος αποκάλυψη της BMW i4

3.672 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/10/2016

Πολλά ακούγονται για το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της BMW το οποίο θα πλαισιώσει την υπόλοιπη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων της, των i3 και i8 και όπως φαίνεται έχουμε και τις πρώτες εικόνες από αυτό, έστω και ανεπίσημες.

Μπορεί η Mercedes-Benz να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όσον αφορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς στο Παρίσι παρουσίασε την υπομάρκα E.Q, η BMW όμως κάνει comeback με την σκόπιμη ή τυχαία διαρροή των σκίτσων του BMW i4.

Εδώ και καιρό έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν την BMW να ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο, το τρίτο της σειράς i και πλέον έχουμε απτές αποδείξεις για αυτό. Εξάλλου οι Γερμανοί έχουν κατοχυρώσει τα δικαιώματα χρήσης όλων των ονομασιών από το i1 έως και το i9, κάτι που σημαίνει πως έχουν σκοπό να κάνουν μία πλήρη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων.
 
Αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα i5 το οποία θα ανήκει στην κατηγορία των crossover, οι εικόνες δείχνουν ένα πιο μεγάλο σε διαστάσεις i3, το οποίο θυμίζει αρκετά έντονα στο πίσω μέρος το νέο Toyota Prius. Αυτός είναι και ο λόγος που μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται για την i4 και όχι την i5 που λέγεται πως θα είναι crossover.

Ακόμη ένα στοιχείο που μας δίνουν οι εικόνες είναι οι αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες, όπως αυτές του i3, καθώς οι χειρολαβές και των δύο θυρών είναι στο κέντρο του αμαξώματος.

Μένει να δούμε πότε η BMW θα αποκαλύψει και επισήμως το μοντέλο της και αν θα είναι πλήρως αυτόνομο,όπως φημολογείται.

16 διαθέσιμα άρθρα για BMW  i3

Tags: BMW i3, ELECTRIC, I5, I3, I8