Η BMW i3 έπιασε φωτιά σε αυτοκινητόδρομο της Ρώμης, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια και οι αστυνομικοί έκαναν ότι ήταν δυνατό για να τη σβήσουν.

«Καυτό» περιπολικό BMW i3

2.804 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2016

Η ιταλική αστυνομία έχει πλέον ένα περιπολικό λιγότερο μιας και η BMW i3 που της ανήκε, παραδόθηκε στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο της Ρώμης.

Το συγκεκριμένο ήταν το τέταρτο κατά σειρά περιπολικό το οποίο παραδόθηκε στην ιταλική αστυνομία της Ρώμης, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά το περιστατικό με την πυρκαγιά δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.


Επιπλέον, δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν η BMW i3 που τυλίχθηκε στις φλόγες είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτροκίνητο ή εξοπλίζεται με το Range Extender -δικύλινδρος βενζινοκινητήρας για περαιτέρω αυτονομία-, ωστόσο φαίνεται πιο λογικό να είναι η δεύτερη έκδοση αν κρίνουμε από το σημείο στο οποίο χρησιμοποιούν τον πυροσβεστήρα οι αστυνομικοί.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η βαυαρική εταιρεία έχει κλείσει συμβόλαιο με την αστυνομία του Los Angeles, για την προμήθεια 100 μονάδων i3, συνεπώς ίσως να μην είναι και πολύ χαρούμενοι αντικρίζοντας κάτι τέτοιο.

16 διαθέσιμα άρθρα για BMW  i3

Tags: BMW i3