3 φωτογραφίες »

Το «Summer Camp» του AutoΤρίτη

15.842 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/9/2020

Δείτε το καλοκαιρινό γκαράζ του AutoΤρίτη, με τα 10 μοντέλα που μας συντρόφευσαν φέτος το καλοκαίρι. Αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας, έγραψαν χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, σε κάθε τερέν! Πως μας φάνηκαν;

FORD: Puma Ecoboost Hybrid, με Fοrd Online Bonus

NISSAN: Αγοράζεις crossover coupe με 18.700 ευρώ


DS 3 Crossback 1,2 PureTech 130 PS EAT8 | Πολυτέλεια, τεχνολογία και αποτελεσματικότητα
Οι εξορμήσεις με το DS 3 Crossback ήταν σχεδόν καθημερινές, με αρκετές εξ`αυτών να απαιτούν αρκετά χιλιόμετρα εκτός δρόμου. Εκεί λοιπόν συνειδητοποιείς ότι το DS 3 Crossback δεν μασάει και μπορεί να τα βγάλει πέρα και σε πιο δύσβατα σημεία, αφού τα όριά του είναι πολύ περισσότερα από αυτό που φαντάζεσαι. Όσο για το μοτέρ του; O 1,2 PureTech των 130 ίππων είναι πάντα πρόθυμος να ακολουθήσει τους ρυθμούς που εσύ θα επιλέξεις με αρωγό το εξαιρετικό 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Βέβαια όλη αυτή η ζωντάνια έχει μια επίπτωση στην κατανάλωση, αλλά με την επιλογή Eco μπορείς να τη βελτιώσεις, χάνοντας ωστόσο λίγο από το μπρίο του συνόλου. Αν πάλι θες επιδόσεις και άμεση απόκριση υπάρχει και η επιλογή Sport.

Για το τέλος αφήνω τις εντυπώσεις, όσων βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού. Αρχικά όλοι ενθουσιάστηκαν από την avant guard αισθητική του, με τις «pop-up» χειρολαβές των θυρών, ενώ δεν υπήρξε ούτε ένας που να μην σχολιάσει θετικά την ποιότητα της καμπίνας και τις τεχνολογικές «πινελιές», όπως τα touch φώτα στην πλαφονιέρα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)