2 φωτογραφίες »

Με μήκος 3,67 μ. και κάμερα οπισθοπορείας, δε χρειάζεται και ιδιαίτερο κόπο να βρεις θέση και να παρκάρεις.

Hyundai i10 1,0 67 PS Auto

23.539 Επισκέψεις στο άρθρο

Δέκα με τόνο!

Το Ηyundai i10 αποδείχθηκε εξαιρετικός σύμμαχος το φετινό καλοκαίρι. Βλέπεις μπορεί να μην έχει το χαρακτήρα του ταξιδιάρικου μοντέλου λόγω μεγέθους, αλλά στα ελληνικά νησιά η ευελιξία του είναι απίστευτα βολική. 

Από πού να ξεκινήσω… παρκάρισμα στο άψε σβήσε, βλέπεις 3,67 μ. και κάμερα οπισθοπορείας, δε χρειάζεται και ιδιαίτερο κόπο να παρκάρεις, ανταγωνίζεσαι τα δίκυκλα, ενώ στους στενούς δρόμους δε θα βρεθείς στην άβολη στιγμή που έρχεται άλλο όχημα απέναντι και δεν ξέρετε αν χωράτε… 

Τώρα που είπα χωράτε, το i10 χωράει παντού, αλλά χωράει και τα πάντα! Παρά τις μικρές διαστάσεις, οι επιβάτες, ακόμα και πίσω διαθέτουν ικανοποιητικούς χώρους και δε θα νιώσουν ποτέ άβολα.  Παράλληλα, τα 252 λτ. του πορτ-μπαγκάζ κάλυψαν τις ανάγκες της παρέας για τις εξορμήσεις στις παραλίες (backpacks, coolers κ.λπ.).
Στο παραπάνω σενάριο ταίριαξε γάντι και το αυτοματοποιημένο κιβώτιο που συνεργάζεται με 1.000άρη κινητήρα, το οποίο αφού συνήθισα τη λειτουργία του, με απάλλαξε από τα καθήκοντα των αλλαγών, προσφέροντας ακόμα περισσότερη ευκολία.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

OPEL NEA MONTELA
test center