3 φωτογραφίες »

Tο Nissan Qashqai μας αποδείκνυε διαρκώς πως μπορεί να σε πάει όλο και πιο μακριά, επιβεβαιώνοντας γιατί είναι το best seller οικογενειακό SUV.

Nissan Qashqai 1,7D 150 PS 4x4

23.594 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα κάνει όλα!
Είναι γεγονός πως για να ανακαλύψεις κάποιες μαγευτικές παραλίες στην Ελλάδα χρειάζεσαι ή βάρκα ή πολύ περπάτημα ή το κατάλληλο αυτοκίνητο.

Με το 4κίνητο Nissan Qashqai 1,7D των 150 PS λοιπόν βρήκαμε κάποιες από αυτές τις γωνιές και μάλιστα στη διαδρομή για αυτές απολαύσαμε ανοικτές καμπές και πατημένο χώμα με πούδρα, πυκνό δάσος με πετρώδες έδαφος, ενώ τα πολλά νεροφαγώματα στη διαδρομή για το ηλιοβασίλεμα και ανεβαίνοντας το βουνό δεν στάθηκαν εμπόδιο στην 4κίνησή του («κλειδώνει» σημειωτέον).

Στην άσφαλτο από την άλλη η κατανάλωση στα 7,5 λτ./100 χλμ. με φορτίο, ο ισχυρός κινητήρας που επιτρέπει τις γρήγορες προσπεράσεις, η ευκολία στη καθημερινή σκληρή χρήση του μοντέλου Qashqai, αλλά και τα αξεσουάρ της πλούσιας έκδοσης N-Connecta Look έρχονταν ως κερασάκι στην τούρτα. Κάθε μέρα το Nissan Qashqai μας αποδείκνυε πως μπορεί να σε πάει όλο και πιο μακριά, κάθε μέρα επιβεβαίωνε γιατί είναι το best seller οικογενειακό SUV...

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
vw