2 φωτογραφίες »

Η μοναδική και φρέσκια σχεδίαση του 208 τράβηξε τα βλέμματα, ενώ ακόμα και εμείς δεν χορταίναμε να το χαζεύουμε σε κάθε ευκαιρία.

Peugeot 208 1,2 PureTech 100 PS

23.614 Επισκέψεις στο άρθρο

Γιατί διακοπές χωρίς το Best Car 2020 δεν γίνονται! 
Με το νέο Peugeot 208, με τον 1.200άρη PureTech βενζινοκινητήρα και τους 100 ίππους, βρεθήκαμε στην νότια Πελοπόννησο, και πιο συγκεκριμένα, σε Πύλο, Μάνη, Καρδαμύλη, Φοινικούντα και τελικό προορισμό την αγαπημένη πόλη της Καλαμάτας. Η μοναδική και φρέσκια του σχεδίαση τράβηξε τα βλέμματα, ενώ ακόμα και εμείς δεν χορταίναμε να το χαζεύουμε σε κάθε ευκαιρία.

Στα highlights, η άνεση στο ταξίδι, ο fun to drive χαρακτήρας, η χαμηλή κατανάλωση του σπιρτόζικου Puretech, ενώ η υπερπλήρης έκδοση Allure, μας κάλυψε στο έπακρο με το 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων να κλέβει την παράσταση και εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους! 

Εκτός της ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης, που γυρόφερνε κάτω από τα 6 λίτρα/100χλμ., άξια αναφοράς είναι και η πρακτικότητα του νέου 208. Πιο συγκεκριμένα, στην καθημερινή χρήση μας βόλεψαν οι θήκες για μικροαντικείμενα στην καμπίνα και πιο συγκεκριμένα αυτή που βρίσκεται κάτω από την κεντρική κονσόλα. Έξτρα πόντους για τη βολικότατη ασύρματη φόρτιση smartphone.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
citroen