• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Στο ταξίδι το νέο Clio σε διατηρεί κυριολεκτικά «ατσαλάκωτο», ενώ τα σύγχρονα ηλεκτρονικά του, φροντίζουν για την άνεση και την ασφάλεια.

Renault Clio 1,0 TCe 100 PS

16.260 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/9/2020

Διακοπές με στυλ, οικονομία και άνεση
Τι και αν δεν ήταν diesel, όπως περιμέναμε; Το Renault Clio 1,0 TCe με τα 100 άλογα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων συνδυάζοντας σπιρτάδα και οικονομία βενζίνης - η τελευταία, ειδικά έχοντας πατημένο το κουμπί ECO. Aπό στυλ; ¶λλο τίποτα! ΅Όλοι ρίχνουν μια ματιά στο νέο Clio, ενώ η άνεση και η ευελιξία του αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα ακόμα και μέσα στην πόλη. Στρίβει δυναμικά και με ασφάλεια, αν και θα θέλαμε λίγο καλύτερο αίσθηση στο τιμόνι.

Πάντως και στο ταξίδι το νέο Clio είναι «πρώτο», αφού σε διατηρεί κυριολεκτικά «ατσαλάκωτο», ενώ τα σύγχρονα ηλεκτρονικά του, όπως το adaptive cruise control και το ενεργό σύστημα επαναφοράς στη λωρίδα φροντίζουν για την άνεση και την ασφάλεια. Στον κορυφαίο για την κατηγορία χώρο αποσκευών, χωράνε όλα τα απαραίτητα για μικρές ή μεγαλύτερες εξορμήσεις προς αναζήτηση δροσιάς. Τι άλλο χρειάζεται για να χαρακτηριστείς ένα εκ των κορυφαίων μικρών μοντέλων της αγοράς σήμερα;

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)