Η BMW i3 Carbon Edition ξεχωρίζει μέσω της carbon απόχρωσης που είναι τόσο μαύρη που μοιάζει με μπλε. Εντυπωσιακοί και οι ματ γκρι τροχοί των 20 ιντσών.

Στην Ολλανδία οι τιμές της Carbon Edition ξεκινούν από τα 53.731 ευρώ, που είναι περίπου 15.000 ευρώ περισσότερα από την απλή BMW i3.

Στο εσωτερικό υπάρχουν σπέσιαλ δερμάτινες επενδύσεις, ενώ πολλά από τα προαιρετικά αξεσουάρ δίνονται ως στάνταρ.

Νέα BMW i3 Carbon Edition

3.475 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/5/2017

Ποιος είπε πως τα ηλεκτροκίνητα δε χρειάζεται να έχουν ιδιαίτερο στιλ; Δείτε την σπέσιαλ έκδοση BMW i3 Carbon Edition που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την αγορά της Ολλανδίας...

Οι Ολλανδοί που θέλουν μία σπέσιαλ έκδοση της BMW i3, έχουν μια νέα επιλογή που ακούσει στο όνομα Carbon Edition. Καταρχάς η BMW i3 Carbon Edition ξεχωρίζει μέσω της carbon απόχρωσης που είναι τόσο μαύρη που μοιάζει με μπλε. Εντυπωσιακοί και οι ματ γκρι τροχοί των 20 ιντσών.
   
Στο εσωτερικό υπάρχουν σπέσιαλ δερμάτινες επενδύσεις, ενώ πολλά από τα προαιρετικά αξεσουάρ δίνονται ως στάνταρ. Ανάμεσά τους η ηλεκτρική ηλιοροφή, τα φιμέ τζάμια, ηχοσύστημα της Harman Kardon, φώτα LED, υψηλή συνδεσιμότητα και πακέτο iPerformance.
 
Στην Ολλανδία οι τιμές της Carbon Edition ξεκινούν από τα 53.731 ευρώ, που είναι περίπου 15.000 ευρώ περισσότερα από την απλή BMW i3.

16 διαθέσιμα άρθρα για BMW  i3