Η νέα γενιά του περιπολικού i3 είναι εφοδιασμένη με σύστημα γρήγορης φόρτισης των μπαταριών του.

Περιπολικό BMW i3

2.639 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/6/2016

Η BMW θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του περιπολικού i3, στην Διεθνή Έκθεση Εξοπλισμού Αστυνομίας, που θα λάβει χώρα στις 7-9 Ιουνίου.

Στη Λειψία της Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Εξοπλισμού για την Αστυνομία, στην οποία και θα παρουσιαστεί στο κοινό, η νέα γενιά του περιπολικού i3.

Το περιπολικό i3, σύμφωνα με την BMW, αποτελεί ιδανική επιλογή για τα αστικά κέντρα, αφού διαθέτει συνολική αυτονομία 310 χλμ. Τα 160 από αυτά προέρχονται από την μπαταρία του οχήματος, ενώ τα υπόλοιπα 150 από τον έξτρα κινητήρα βενζίνης που λειτουργεί μόνο ως γεννήτρια.

Παράλληλα στο περιπολικό υπάρχει πλήρης εγκατάσταση για υποδοχή ασυρμάτου Sepura, ενώ η BMW έχει φροντίσει να το εφοδιάσει i3 και με συστήματα γρήγορης φόρτισης των μπαταριών του.

Τέλος όσον αφορά στις μετατροπές που έχει υποστεί η εμφάνιση του i3 ώστε να πάρει τη μορφή περιπολικού, θα συναντήσουμε ειδικό εξωτερικό βάψιμο με αναγραφή «POLIZEI», φυσικά το φάρο –σήμα κατατεθέν των περιπολικών, με LED λαμπτήρες, καθώς και τα εμπρόσθια και πίσω φωτιστικά-σινιάλα σε μπλε χρώμα.

Να υπενθυμίσουμε πως το i3 χρησιμοποιείται σε αρκετές πόλεις εντός και εκτός Ευρώπης, ως περιπολικό, με τη BMW ωστόσο να ευελπιστεί πως η νέα γενιά θα προτιμηθεί από ακόμα περισσότερες πόλεις. 

16 διαθέσιμα άρθρα για BMW  i3

Tags: BMW i3