Τέσσερεις τελευταίες εικόνες teaser λίγες ώρες πριν το νέο Volvo S60 κάνει την επίσημη αποκάλυψή του στο κοινό, δημοσίευσε η εταιρεία.

το νέο σεντάν της φίρμας αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα αύριο (20/6).

Tο νέο αυτοκίνητο αναμένεται να έχει ένα παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν που έχουμε συνηθίσει τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας.

Η πιο ισχυρή έκδοση του S60 θα αποτελείται από ένα υβριδικό μηχανικό σύνολο συνολικής απόδοσης 400 ίππων και 640 Νm ροπής.

Τελευταία teaser πριν δούμε το Volvo S60

2.728 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2018

Τέσσερεις τελευταίες εικόνες teaser λίγες ώρες πριν το νέο Volvo S60 κάνει την επίσημη αποκάλυψή του στο κοινό, δημοσίευσε η εταιρεία.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες το νέο σεντάν της φίρμας αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα αύριο (20/6) στο ολοκαίνουργιο εργοστάσιο της εταιρείας στο Ridgeville της Νότιας Καρολίνας, όπου και πρόκειται να κατασκευαστεί για να καλύψει τις παγκόσμιες αγορές.
 
Όπως όλα δείχνουν το νέο αυτοκίνητο αναμένεται να έχει ένα παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν που έχουμε συνηθίσει τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας, έχοντας κοινά στοιχεία με το μεγαλύτερό του S90.


Η πιο ισχυρή έκδοση του S60 θα αποτελείται από ένα υβριδικό μηχανικό σύνολο συνολικής απόδοσης 400 ίππων και 640 Νm ροπής ενώ στην «Polestar Engineered»  το μοντέλο θα αποδίδει 415 άλογα και 494 Νm ροπής σε συνδυασμό με κάποιες αναβαθμίσεις στο λογισμικό του και πιο «μαλακές» αλλαγές σχέσεων.
 
Από κει και πέρα τα άλλα μηχανικά σύνολα αναμένεται να μεταφερθούν από το τελευταίο XC60, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όσοι επιθυμούν να δουν στη γκάμα της εταιρείας κινητήρες diesel θα απογοητευτούν καθώς μέσα στα επόμενα χρόνια η Volvo αναμένεται να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη κατηγορία των μηχανικών συνόλων.
 
Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες θα έχουμε αύριο κατά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr.

5 διαθέσιμα άρθρα για VOLVO  S60

Tags: VOLVO S60