Η BMW φαίνεται να ετοιμάζει τη νέα Μ8, η οποία θα βασίζεται στο i8 και θα εφοδιάζεται με κινητήρα 600 ίππων.

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την BMW να ετοιμάζει τη νέα Μ8. (Φωτογραφία i8)

Δεν υπάρχει τίποτα επίσημα ακόμα από την BMW, αλλά δημοσιεύματα που είχαν διαρρεύσει, αναφέρουν πως η νέα Μ8 θα μπορεί να επιταχύνει από στάση και να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 3 δλ.(Εσωτερικό από i8)

Κάτω από το καπό – χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί - θα τοποθετηθεί ένας ισχυρός Twin-Turbo V8 κινητήρας, ο οποίος θα αποδίδει 600 ίππους. (Φωτογραφία i8)

Tο 2016 η BMW M8 με 600 ίππους

11.025 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/12/2013

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει εδώ και χρόνια στα σχέδιά της να παρουσιάσει την Μ8, ενώ πρόσφατες φήμες «αναζωπυρώνουν» την ιδέα αυτή με το λανσάρισμά της να πιθανολογείται το 2016.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την BMW να ετοιμάζει τη νέα Μ8, η οποία είχε ξεκινήσει ως «ιδέα» πριν λίγα χρόνια, αλλά πλέον πιθανολογείται να κάνει την εμφάνισή της το 2016. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα Μ8 εικάζεται ότι θα βασίζεται στο νέο supercar της γερμανικής φίρμας, το i8, που είναι απολύτως λογικό, αφού τα ελαφριά υλικά με τα οποία έχει κατασκευαστεί θα μπορεί να μειώσει το βάρος της Μ8 μέχρι και κάτω από 1.500 κιλά. Κάτω από το καπό – χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί - θα τοποθετηθεί ένας ισχυρός Twin-Turbo V8 κινητήρας, ο οποίος θα αποδίδει 600 ίππους.

Δεν υπάρχει τίποτα επίσημα ακόμα από την BMW, αλλά δημοσιεύματα που είχαν διαρρεύσει, αναφέρουν πως η νέα Μ8 θα μπορεί να επιταχύνει από στάση και να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 3 δλ. και η τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 322 χλμ./ώρα.

Tags: BMW, BMW i8