Παρέα με τα δελφίνια

Ψαροκάικα αραγμένα στο λιμάνι

Οικοπεριήγηση με τα δελφίνια του Αμβρακικού κόλπου

Διαβάστηκε από 58572 αναγνώστες

Ο Αμβρακικός κόλπος είναι ένα από τα πιο πλούσια σε είδη οικοσυστήματα στη Μεσόγειο. Εδώ διαχειμάζει το 1/3 του συνολικού πληθυσμού των υδρόβιων πουλιών της χώρας μας. Στη λιμνοθάλασσα Τσουκαλιό φωλιάζουν περίπου 30 ζευγάρια από το σπάνιο και απειλούμενο είδος των αργυροπελεκάνων.
Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τον μοναδικό αυτό τόπο, είναι να συμμετάσχετε σε κάποια από τις οργανωμένες μονοήμερες οικολογικές εκδρομές με σκάφος που αναχωρούν από την Πρέβεζα (www.eco-cruising.gr). Θα δείτε τα δελφίνια δεξιά και αριστερά από το καΐκι να σας συνοδεύουν με χορευτικές κινήσεις, να κάνουν περάσματα από την πλώρη του καϊκιού και να κάνουν παιχνίδι συντροφιά με τους ασημογλάρους που πετούν αδιάκοπα από πάνω τους. Εικόνες πραγματικά μαγικές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ

  • Προνομιακή πολυτέλεια άνευ όρων

    Το Margarona Royal βρίσκεται σε προνομιακή θέση στα περίχωρα της Πρέβεζας, μπροστά στη θάλασσα και σε απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο της πόλης. 115 άνετα δωμάτια και σουίτες με θέα στην πισίνα, τη θάλασσα ή τους κήπους και φιλικό προσωπικό εγγυώνται για την άνετη διαμονή σας.
     2682024360 Περισσότερα