Ένα από τα πιο μακρόχρονα μοντέλα στην γκάμα της Kia, κατάφερε να φτάσει ένα αριθμό ορόσημο. Ο λόγος για το Kia Sportage.

Γιορτάζει τα 5 εκατομμύρια Sportage η Kia

2.632 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2018)

Ένα από τα πιο μακρόχρονα μοντέλα στην γκάμα της Kia, κατάφερε να φτάσει ένα αριθμό ορόσημο. Ο λόγος για το Kia Sportage.

Τον αριθμό των 5 εκατομμυρίων μονάδων του Sportage έχει καταφέρει να πουλήσει η Kia, όπως γνωστοποίησε η αυτοκινητοβιομηχανία.
 
Το μοντέλο το οποίο εισήχθη για πρώτη φορά στη γραμμή παραγωγής της κορεατικής φίρμας το 1993, μέσα σε 25 χρόνια παρουσίας κατάφερε να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό ορόσημο, έχοντας μάλιστα πουλήσει περίπου ένα εκατομμύριο μονάδες τα τελευταία δυόμιση χρόνια, δηλαδή μετά την έναρξη της τέταρτης γενιάς του μοντέλου.
«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε επιτύχει αυτό τον αριθμό παραγωγής για το best-seller της μάρκας μας» τόνισε αρχικά σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων της Kia, Ho Sung Song και προχώρησε λέγοντας «η συνεχής και επιταχυνόμενη δημοτικότητα του Sportage αποδεικνύει το εύρος των ικανοτήτων του αυτοκινήτου και τη δύναμη της ελκυστικότητας του για τους αγοραστές σε όλες τις αγορές στον κόσμο».
 
Τέλος οι άνθρωποι της φίρμας υπογράμμισαν πως ευελπιστούν σε ακόμα περισσότερες πωλήσεις του Sportage, ειδικά από τη στιγμή που αργότερα μέσα στο έτος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το ανανεωμένο μοντέλο.

CADDY VS COMBO
MONTELA