4 φωτογραφίες »

Η Ford έκανε το Kuga... ηρεμιστικό

56.768 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2021)

Ένα νέο πρωτότυπο που βασίζεται στο Kuga παρουσιάζει η Ford, το οποίο έχει ως βασικό του μέλημα να χαλαρώνει τους επιβάτες τους από τα άγχη της καθημερινότητας. Δείτε το Ford Mindfulness Concept!

Η καθημερινότητα συνεχώς σκληραίνει, οι ζωές μας ολοένα και περισσότερο γεμίζουν με άγχη, και όλα αυτά συσσωρεύονται με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η ηρεμία μας και σε πολλές περιπτώσεις η ψυχική μας υγεία. Στο πλαίσιο η Ford παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου ένα νέο πρωτότυπο το οποίο ονομάζεται Ford Mindfulness Concept και έχει ως στόχο του να καλμάρει τα προαναφερόμενες αρνητικές επιπτώσεις.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Παρέχει καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα στην καμπίνα
Το Ford Mindfulness Concept, το οποίο βασίζεται σε ένα Ford Kuga, πριν καν εισέλθει κάποιος στο εσωτερικό φροντίζει να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό κλίμα. Σύμφωνα με τη μάρκα μέσω εφαρμογής smartphone μπορεί να ενεργοποιηθεί το σύστημα κλιματισμού που χάρη στο φίλτρο που διαθέτει παρέχει μια έκρηξη φρέσκου αέρα. Μάλιστα το φίλτρο έχει τη δυνατότητα να εξαφανίζει τα αλλεργιογόνα, ενώ τα φώτα UV-C βοηθούν στην μη αναπαραγωγή ιών και βακτηρίων στις οθόνες και στις επιφάνειες του οχήματος.
 
Διαλέγει την κατάλληλη μουσική για να χαλαρώσεις
Από κει και πέρα υπάρχει μία βιώσιμη εσωτερική επένδυση με «φυσικά χρώματα και προσεγμένα σχεδιαστικά στοιχεία». Συνδυάζεται με ένα ηχοσύστημα B&O με ηχεία προσκέφαλου, τα οποία αντλούν εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής μουσικής με βάση καταστάσεις και τοποθεσίες. Για παράδειγμα, κατά την κυκλοφοριακή συμφόρηση που αυξάνεται ο εκνευρισμός η μουσική είναι ήρεμη.
 
Μέχρι και δάσκαλο γιόγκα περιλαμβάνει
Παράλληλα το ιδιαίτερο αυτό πρωτότυπο, δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στην οδήγηση, καθώς υπάρχει ένας οδηγός γιόγκα και μια λειτουργία που βοηθάει τον οδηγό να χαλαρώσει και να κοιμηθεί εάν πραγματοποιεί μεγάλο ταξίδι που απαιτεί στάσεις. Ταυτόχρονα το αυτοκίνητο παρακολουθεί την ευημερία του οδηγού μέσω μίας φορητής συσκευής που παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό και άλλες μετρήσεις.
 
Το εν λόγω πρωτότυπο, εκτίθεται αυτή τη στιγμή στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου και η Ford σημείωσε ότι τα αυτοκίνητα έχουν γίνει καταφύγιο για πολλούς ανθρώπους, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς η κρίση έχει μετατρέψει τα σπίτια μας σε γραφεία και αίθουσες διδασκαλίας.

Φροντίζει για την ηρεμία και την πνευματική σου ευεξία!
Ένα νέο πρωτότυπο που βασίζεται στο Kuga παρουσιάζει η Ford, το οποίο έχει ως βασικό του μέλημα να χαλαρώνει τους επιβάτες τους από τα άγχη της καθημερινότητας. Δείτε το Ford Mindfulness Concept!
Αρκούν αυτά που προσφέρει για να σε ηρεμήσουν από τα καθημερινά άγχη;
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN