¶γνωστο παραμένει ακόμα αν το 8θέσιο Biante GRANZ θα περάσει στην παραγωγή.

¶γνωστο παραμένει ακόμα αν το 8θέσιο Biante GRANZ θα περάσει στην παραγωγή.

8θέσιο πρωτότυπο από τη Mazda

(30/11/2011)

H Mazda θα παρουσίασει στην 42η έκθεση του Τόκιο το Biante GRANZ showcar, το οποίο αποτελεί μια περισσότερο πολυτελή εκδοχή του 8θέσιου Biante που κυκλοφορεί ήδη στην ιαπωνική αγορά.

Οι πύλες της 42ης έκθεσης του Τόκιο θα ανοίξουν για το κοινό στις 3 Δεκεμβρίου. Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια νέα πρωτότυπη έκδοση του Biante που κυκλοφορεί ήδη στην ιαπωνική αγορά. Το όνομα αυτού είναι Biante GRANZ και αποτελεί μια περισσότερο πολυτελή εκδοχή του «κανονικού» μοντέλου. Το μήκος του είναι 4.715 χλστ., το πλάτος 1.770 χλστ. και το ύψος 1.835 χλστ. Το μεταξόνιό του είναι 2.850 χλστ., ενώ τα μετατρόχια είναι 1.530 χλστ. μπροστά και 1.515 χλστ. πίσω. Το εσωτερικό του μοντέλου της Mazda προσφέρει 8θέσια διαμόρφωση του εσωτερικού του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι πιο σημαντική διαφορά του πρωτότυπου μοντέλου εντοπίζεται στο εμπρόσθιο μέρος του. Πιο συγκεκριμένα, οι σχεδιαστές της εταιρείας μετακίνησαν τη μάσκα με τις 5 γρίλιες από το χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα στο υψηλότερο, ενώ της προσέθεσαν και λωρίδες χρωμίου, ένα υλικό που απαντάται και σε άλλα μέρη του αμαξώματος. Τέλος, νέας σχεδίασης είναι και οι 17άρες ζάντες, οι οποίες φοράνε ελαστικά διάστασης 215/50 R17.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 2λιτρος κινητήρας πετρελαίου, ο οποίος συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων.
PEUGEOT NEW EVANS
4green