100.000 χλμ. με Toyota Prius

100.000 χλμ. με Toyota Prius

100.000 και συνεχίζει! To 2017 ξεκίνησε την πορεία του το τετάρτης γενιάς Toyota Prius με ούριο άνεμο. Μετά από 100.000 χλμ. το συμπέρασμα είναι ένα: Είναι τόσο καλό για αυτό του βάζουμε άλλα 50.000 χλμ.!

MEGA Αφιέρωμα για τα ελαστικά

MEGA Αφιέρωμα για τα ελαστικά

Ξεφούσκωτα λάστιχα σημαίνει 5 γεμίσματα/έτος στράφι ενώ εκείνα που έχουν «φάει τα ψωμιά» τους μεγαλώνουν την απόσταση φρεναρίσματος έως και 10 μέτρα! Βρείτε ακόμη όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα best seller ελαστικά της ελληνικής αγοράς και διαφωτιστικές απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα των αναγνωστών.

Τα πιο άνετα και βολικά μικρομεσαία μοντέλα

Τα πιο άνετα και βολικά μικρομεσαία μοντέλα

To Test Center του AutoΤρίτη αξιολογεί τα μικρομεσαία μοντέλα της κατηγορίας στον τομέα της άνεσης στο δρόμο, του θορύβου, των χώρων και των πρακτικών λύσεων που προσφέρουν στους επιβάτες. Διαβάστε ποιο είναι το καλύτερο σε κάθε τομέα.

MEGA TEST Κλιματισμού σε 7 μοντέλα

MEGA TEST Κλιματισμού σε 7 μοντέλα

7 μοντέλα στον «καύσωνα»: Συγκρίνουμε το σύστημα κλιματισμού σε 7 νέα μοντέλα από κάθε κατηγορία. Ποιο θα παγώσει πιο γρήγορα, πόση ώρα χρειάζεται για να βράσει και να κρυώσει και πόσο ρόλο παίζει το χρώμα του αμαξώματος και το μέγεθος της καμπίνας;

Το κόστος Service 5ετίας των best sellers C-SUV στη λιανική

Το κόστος Service 5ετίας των best sellers C-SUV στη λιανική

Διαβάστε αναλυτικά πόσο είναι το συνολικό ποσό που θα πληρώσετε στα 5 χρόνια για τη συντήρηση των πιο δημοφιλών SUV της αγοράς. Δείτε αναλυτικά πόσο κοστίζει το κάθε ετήσιο service, κάθε πότε γίνεται, αλλά και πόσο χρεώνει η κάθε εταιρεία τα πιο βασικά ανταλλακτικά.

«Δολοφόνος» στο πίσω κάθισμα!

«Δολοφόνος» στο πίσω κάθισμα!

Πίσω επιβάτης χωρίς ζώνη = 4 τόνοι από πίσω σου. Πιστεύετε ότι η ζώνη ασφαλείας στις πίσω θέσεις δεν είναι υποχρεωτική; Νομίζετε ότι το πίσω κάθισμα είναι ασφαλές και χωρίς αυτήν; Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στην πραγματικότητα με ένα απλό μάθημα φυσικής.

Μονο στο Autotriti τα πιο προσφατα

Όταν οι άλλοι φωτογραφίζουν εμείς ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε θέματα έρευνας, με πραγματικές μετρήσεις με προηγμένα μέσα, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που έχουν διαβαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες. Μετρήσεις επιδόσεων, φρένων, κατανάλωσης, χώρων, ανάρτησης και ενεργητικής ασφάλειας… «Μόνο στο AutoΤρίτη»!