Κεντρικό έκθεμα στην έκθεση του Ντιτρόιτ για τη Mini αποτέλεσε το κορυφαίο Paceman, JCW.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κεντρικό έκθεμα στην έκθεση του Ντιτρόιτ για τη Mini αποτέλεσε το κορυφαίο Paceman, JCW.

Mini Paceman JCW

5.120 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2013)

Μία από τις ενδιαφέρουσες πρεμιέρες στο Ντιτρόιτ ήταν και αυτή της Mini, που λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του Paceman, έφερε στο προσκήνιο την κορυφαία έκδοσή του, με την υπογραφή της John Cooper Works.

Αισθητικά το Paceman JCW έχει δεχτεί αρκετές παρεμβάσεις, έτσι ώστε να αποπνέει περισσότερο δυναμισμό αλλά και ένα ιδιαίτερο στιλ. Πέρα από το αεροδυναμικό κιτ που φοράει για την περίσταση, είναι εφοδιασμένο με τροχούς ελαφρού κράματος 18 ιντσών ενώ το αμάξωμά του είναι συνολικά χαμηλωμένο, χάρη στη σπορ ανάρτηση που φοράει. 
Στο εσωτερικό του οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εστιάζονται στο τιμόνι, στα καθίσματα, στις σκούρες αποχρώσεις του πίνακα οργάνων και σε ορισμένες ακόμα στιλιστικές λεπτομέρειες. Αντιθέτως, σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, οι σημαντικές διαφορές κρύβονται κάτω από το καπό. Εκεί όπου βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,6 λίτρων και 208 ίππων. Η κίνηση μεταδίδεται και στους 4 τροχούς, χάρη στο ALL4 σύστημα τετρακίνησης. Ο οδηγός, ωστόσο, έχει το δικαίωμα να επιλέξει μεταξύ ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου και ενός αυτόματου, επίσης 6 σχέσεων. 
Το Paceman JCW είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 204 χλμ./ώρα. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει αργότερα, μέσα στη χρονιά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto