Ο πρωταγωνιστής του Fast & Furious Sung Kang πήρε την απόφαση να ανακατασκευάσει ένα Nissan 240Z, κάτι για το οποίο τον ενέπνευσε ο Paul Walker.

Ο πρωταγωνιστής του Fast & Furious Sung Kang πήρε την απόφαση να ανακατασκευάσει ένα Nissan 240Z, κάτι για το οποίο τον ενέπνευσε ο Paul Walker.

240Ζ εμπνευσμένο από τον Walker

3.777 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2015)

Ο αείμνηστος ηθοποιός, Paul Walker, ήταν μεγάλος φαν των αυτοκινήτων και λάτρευε να ανακατασκευάζει παλιά μοντέλα.

Ένας συνεργάτης του και φίλος του από τις ταινίες Fast & Furious όπου συμπρωταγωνιστούσαν, ο Sung Kangμ, ανέφερε πως είχαν περάσει άπειρες ώρες με τον Walker συζητώντας για όλα αυτά τα αυτοκίνητα που ανακατασκεύαζε ο Walker, τα οποία εν τέλει δεν πρόλαβε να τα οδηγήσει.Αυτό που ανέφερε ο Kang είναι πως ο θάνατος του Walker τον δίδαξε πως πρέπει να χαιρόμαστε τη κάθε στιγμή της ζωής μας και να κάνουμε όλα αυτά που θέλουμε. Απωθημένο λοιπόν του Kang ήταν να αγοράσει και να ανακατασκευάσει ένα Nissan 240Z. Και το έκανε. Βρήκε ένα, μοντέλο 1973, που ήταν σε καλή κατάσταση, δούλευε και το πήρε.Ο άγνωστος Paul WalkerΗ ανακατασκευή του 240Ζ θα προβληθεί με τη μορφή μίνι σειράς 5 επεισοδίων με τον τίτλο Ζ Dream. Τη ανακατασκευή του μοντέλου επιμελείται η Greddy Performance Products Shop, η οποία έχει την έδρα της στη Καλιφόρνια. Οταν το 240Ζ τελειώσει θα παρουσιαστεί στην έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας, τον ερχόμενο Ιανουάριο. Δείτε το πρώτο επεισόδιο του Z Dream!
Hyundai
NISSAN